Εφημερίδα Κοινωνική

Τι ετοίμαζαν στον Κορυδαλλό; Το παρασκήνιο της εφόδου (φωτο)

 Breaking News

Τι ετοίμαζαν στον Κορυδαλλό; Το παρασκήνιο της εφόδου (φωτο)
17 Σεπτεμβρίου 2019

Αστυνομικοί είχαν την πληροφορία ότι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού, ετοίμαζαν απόδραση και έτσι αποφάσισαν να κινηθούν άμεσα και χωρίς να γίνει καμία διαρροή. Για την έφοδο που έγινε τα ξημερώματα στις φυλακές Κορυδαλλού δεν είχαν ενημερωθεί ούτε σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Από την έφοδο οι αστυνομικοί βρήκαν όπλα, ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Η έφοδος από τους αστυνομικούς έγινε παρουσία αρμοδίου εισαγγελέα, έλεγξαν κελιά κρατουμένων.

Στα κελιά εντόπισαν αυτοσχέδια μαχαίρια, ναρκωτικά μεταξύ των οποίων κοκαΐνη και χασίς καθώς και κινητά τηλέφωνα. Στο κατάστημα του ψυχιατρείου επιχείρησαν περίπου 60 άνδρες της Αστυνομίας οι οποίοι πραγματοποίησαν δειγματοληπτικό πιθανότατα έλεγχο σε δεκάδες κελιά. Στο κελί 39χρονου Αλβανού κρατούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 10 γραμμαρίων, ένα στιλέτο, 630 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ στο κελί ενός Έλληνα βρέθηκαν 5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα και στο κελί Γεωργιανού, ένα γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης και επίσης δύο κινητά τηλέφωνα.

fylakes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων – ΟΣΥΕ Βασίλης Μπισμπίκης, αποκάλυψε ότι το ψυχιατρείο κρατουμένων είναι μια κατάσταση δραματική, λόγω των πολιτικών που ακολούθησε η προηγούμενη πολιτική ηγεσία!

opke


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ