Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση του Δημάρχου Κορυδαλλού Νίκου Χουρσαλά με τον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ, Δήμαρχο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη

Συνάντηση του Δημάρχου Κορυδαλλού Νίκου Χουρσαλά με τον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ, Δήμαρχο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη
16 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και Δήμαρχο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς, στο πλαίσιο των επαφών που έχει ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ με νεοεκλεγέντες Δημάρχους της Αττικής.

Οι δύο Δήμαρχοι συζήτησαν για θέματα που αφορούν στον θεσμό της αυτοδιοίκησης και στη λειτουργία των Δήμων και συμφώνησαν ότι χρειάζεται εντατική προσπάθεια, ώστε σε αυτή την θητεία να αντιμετωπισθούν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα καίρια ζητήματα, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και τα οικονομικά των ΟΤΑ.

Παράλληλα, οι κ.κ Χουρσαλάς και Ιωακειμίδης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και για θέματα που απασχολούν τους δύο όμορους Δήμους, όπως η επικείμενη λειτουργία του Μετρό. Συμφώνησαν δε να βρίσκονται σε στενή συνεργασία με στόχο την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων τόσο των δύο Δήμων, όσο και της ευρύτερης περιοχής της Β΄ Πειραιά.

synanthsh

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ