Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου

Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου
20 Σεπτεμβρίου 2019

Στην καρδιά του Σεπτέμβρη την πρώτη γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού είχε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος. Ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, υποδέχθηκε στο ιδιαίτερο γραφείο του τον Δήμαρχο και τον συνεχάρηκε θερμά.

Στην ιστορικότητα της νήσου έκανε ειδική μνεία ο Υπουργός τονίζοντας ότι το νέο νομοθετικό πλαίσιο και η απλούστευση των διαδικασιών θα ανοίξει το δρόμο ώστε να λάβει σάρκα και οστά η ανάπτυξη του νησιού σε κάθε επίπεδο λόγω και της μεγάλης επισκεψιμότητάς του. Μια αναλυτική συζήτηση διεξήχθη, εν συνεχεία, για τις δυνατότητες της περιοχής μας και πως θα προχωρήσουμε άμεσα στην εκπόνηση σχεδίου που θα αποτυπώνει τα δυνητικά πλεονεκτήματα.

Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο και θα έχουμε μόνιμο δίαυλο επικοινωνίας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, δήλωσε ο Δήμαρχος σε απάντηση της θέσης του Υπουργού, ο οποίος σημείωσε ότι το Υπουργείο ανοίγει δίαυλο μόνιμης επικοινωνίας με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και θέτει σε άμεση προτεραιότητα την εκπόνηση εστιασμένου στρατηγικού σχεδίου στο οποίο θα καταγράφονται τα πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής.

panagopoulos_theocharopoulo


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ