Εφημερίδα Κοινωνική

Γιάννης Μελάς: Όταν κυκλοφορώ στον Πειραιά, ακούω θετικά λόγια για τον Μητσοτάκη

Γιάννης Μελάς: Όταν κυκλοφορώ στον Πειραιά, ακούω θετικά λόγια για τον Μητσοτάκη
12 Σεπτεμβρίου 2019

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (11/9) ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Πειραιά και Νήσων, Γιάννης Μελάς, όπου και σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα, με φόντο του πρώτους μήνες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας «Όταν κυκλοφορώ στον Πειραιά μετά από δύο μήνες διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, αποτυπώνεται ένα θετικό κλίμα, καθώς όλες οι ενέργειες της κυβέρνησης δίνουν αισιοδοξία στον κόσμο, γεγονός που αποτυπώνεται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε ξένους ηγέτες και είχε συναντήσεις με ξένους επενδυτές από τους οποίους ζήτησε να εμπιστευτούν την Ελλάδα για νέες επενδύσεις και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί η κυβέρνηση και μέσω του νέου αναπτυξιακού νόμου», σημείωσε ο κ. Μελάς. «Ο δρόμος που έχουμε να βαδίσουμε δεν είναι εύκολος και σίγουρα μέσα σε αυτή την τετραετία οι επιλογές της κυβέρνησης θα είναι δύσκολες.

Όμως υπάρχει μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, η οποία λέει ότι θα πρέπει την χώρα από την κατάσταση που την παραλάβαμε θα την οδηγήσουμε στην ανάπτυξη, με νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Όμως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες, ενέργειες τις οποίες η ΝΔ έδειξε από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης της χώρας», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Μελάς, προχωρώντας σε μία συνολική αποτίμηση του κυβερνητικού έργου της Νέας Δημοκρατίας.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ