Εφημερίδα Κοινωνική

Ένωση Αστυνομικών Πειραιά: Στην Βουλή τα προβλήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά

Ένωση Αστυνομικών Πειραιά: Στην Βουλή τα προβλήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά
23 Σεπτεμβρίου 2019

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κάνει λόγω για άλλη μια φορά την μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει βουλευτές του Πειραιά από διάφορα κόμματα, καθώς αναφέρουν σε ερώτηση τους τι θα γίνει σχετικά με τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν:

Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ.074 από 13-9-2019 ανακοίνωσής μας και του υπ’ αριθμ. 075 από 16-9-2019 υπομνήματός μας, σχετικά με την τεράστια έλλειψη προσωπικού στην Δ/νση Αστυνομίας Πειραιά, αλλά και τα γενικότερα σοβαρά προβλήματα όλων των υπηρεσιών, όπως αυτά αναλύονται στα ανωτέρω έγγραφα, αναμένουμε με εύλογο ενδιαφέρον τις απαντήσεις –λύσεις επί των αιτημάτων μας από τους αρμόδιους, δεδομένου ότι ήδη έχουν υποβληθεί στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, σχετικές ερωτήσεις, αναφορές κ.λ.π από τους κάτωθι εκπροσώπους–βουλευτές :

ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδητου Βουλευτή Α’ Πειραιά και Νήσων,κύριο Κατσαφάδο Κωνσταντίνο.

Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδητου Βουλευτή Α’ Πειραιάκαι Νήσων, κύριο Μανωλάκο Νικόλαο.

Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη,της Βουλευτή Α’ Πειραιά και Νήσων,κυρίας Παναγιώτα (Νόνη) Δούνια

ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ

Κοινή αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη,μέσω του προεδρείου της βουλής,κατέθεσαν οι Βουλευτές Α’& Β” Πειραιά,κύριος Θοδωρής Δρίτσας, κυρία Νίνα Κασιμάτη,κύριος Γιάννης  Ραγκούσης, κύριος Τρύφων Αλεξιάδης.

ΑΠΟ ΜέΡΑ25

Η Βουλευτής ́Β Πειραιά κυρία Φωτεινή Μπακαδήμα, επικοινώνησε μαζί μας και δήλωσε την στήριξη-αρωγή της για την επίλυση των προβλημάτων.

Η Ένωσή μας τελεί σε εποικοδομητική συνεργασία με τους τοπικούς Βουλευτές όλων των κομμάτων και θα συνεχίσει να αναδεικνύει κάθε πρόβλημα που απασχολεί τα μέλη της, έτσι ώστε να υπάρξουν λύσεις ουσίας προς όφελος και της τοπικής κοινωνίας.

shma_enwsh_astynomikwn


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ