Εφημερίδα Κοινωνική

Δ.Μαρκόπουλος: Επισημάνσεις για προβλήματα αστυνόμευσης στην Β΄ Πειραιά

 Breaking News

Δ.Μαρκόπουλος: Επισημάνσεις για προβλήματα αστυνόμευσης στην Β΄ Πειραιά
04 Σεπτεμβρίου 2019

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β” Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος. Αφού παρέδωσε ένα πλήρες υπόμνημα με τις ελλείψεις και την αστυνομική ισχύ και παρουσία στην περιφέρεια, ο βουλευτής πρότεινε στον υπουργό να επισκεφθεί την περιφέρεια ώστε να διαπιστώσει προσωπικά τα προβλήματα και τις παθογένειες.
Κυρίως τις ελλείψεις σε έμψυχο δυναμικό και περιπολικά, τα προβλήματα με την απουσία αστυνομικού τμήματος στην Αμφιάλη, τα ζητήματα που προκαλούνται από Ρομά σε Κορυδαλλό και Σαλαμίνα, την έλλειψη δύναμης στο νησί αλλά και σε όλες τις περιοχές της περιφέρειας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεσμεύτηκε πως άμεσα θα υπάρξουν λύσεις συγκεκριμένες ενώ αποδέχθηκε να επισκεφθεί εντός των επόμενων μηνών την περιοχή. Παράλληλα μίλησε για ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ, για τις προσθήκες που θα προκύψουν με τις προσλήψεις αστυνομικών εντός του επόμενου διαστήματος ενώ ξεκαθάρισε πως ο διαγωνισμός για τις 1.500 θέσεις που έχει ξεκινήσει να είναι αδιάβλητος από κάθε άποψη.

Σε ερώτηση του βουλευτή για την απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού προσδιόρισε πως αυτή θα ξεκινήσει άμεσα, πως δεν υπάρχει περίπτωση να μεταφερθούν τα καταστήματα κράτησης σε άλλη περιοχή της Β΄ Πειραιά ενώ δεν παρέλειψε να πει πως οι λαϊκές συνοικίες είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ