Εφημερίδα Κοινωνική

«Ασφυξία» στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά – Ομάδες αλλοδαπών χωρίς έγγραφα παραμονής κυκλοφορούν στην πόλη

«Ασφυξία» στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά – Ομάδες αλλοδαπών χωρίς έγγραφα παραμονής κυκλοφορούν στην πόλη
11 Σεπτεμβρίου 2019

Μεγάλο πρόβλημα παρατηρείται στο κέντρο του Πειραιά από αλλοδαπούς, οι οποίοι κυκλοφορούν χωρίς άδεια παραμονής στην χώρα μας. Πρόκειται για ανεξέλεγκτες ομάδες, οι οποίες εντοπίζονται κατά συρροή το τελευταίο διάστημα.

Οι ομάδες ΔΙΑΣ του Πειραιά που κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης, εντοπίζουν, ελέγχουν και μεταφέρουν πολλούς από αυτούς στην Ασφάλεια και στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Οι πληροφορίες που κατέφθασαν στην εφημερίδα μας, αναφέρουν ότι τα κρατητήρια αυτή την στιγμή έχουν τριπλάσιο αριθμό ατόμων που έχουν συλληφθεί (περίπου 22 άτομα), τα οποία περιμένουν εδώ και καιρό την απέλαση τους από την χώρα. Όσο για τις συνθήκες που επικρατούν, πολλοί από τους κρατούμενους ζητούν σκεπάσματα ενώ δεν ικανοποιούνται βασικές τους ανάγκες. Ήδη αναζητείται λύση να «διασκορπιστούν» ορισμένοι εξ’ αυτών σε άλλα τμήματα του Πειραιά καθώς και στο Μεταγωγών ώστε να υπάρξει μια σχετική αποσυμφόρηση.

 Χ.Μ.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ