Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΤΡΟΥΜΠΑ: Μεγάλη αστυνομική «επιχείρηση» για να μπει τάξη στα νυχτερινά κέντρα – Αιφνιδιασμός, έλεγχοι και συλλήψεις

 Breaking News

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΤΡΟΥΜΠΑ: Μεγάλη αστυνομική «επιχείρηση» για να μπει τάξη στα νυχτερινά κέντρα – Αιφνιδιασμός, έλεγχοι και συλλήψεις
11 Σεπτεμβρίου 2019

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, το Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο ελέγχους στα καταστήματα διασκέδασης στην περιοχή της Τρούμπας.

Ο λόγος του αιφνιδιαστικού ελέγχου ήταν να μπει «τάξη» στη συγκεκριμένη περιοχή, που το τελευταίο διάστημα, έχει αναπτυχθεί με πάνω από 35 κέντρα νυχτερινής διασκέδασης.

Έγιναν οι απαραίτητοι επιτόπιοι έλεγχοι, σε ορισμένα εξ αυτών, με ηχόμετρο που διαθέτει το Αστυνομικό Τμήμα, ως προς την «τήρηση» του κανόνα της ηχορύπανσης.

Επικεφαλής του ελέγχου ήταν ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου κ. Αντώνης Σκάρπας και μετά από έλεγχο διαπιστώθηκαν έξι παραβάσεις, σύμφωνα με την καταγραφή του ηχομέτρου, ενώ έγιναν έξι συλλήψεις, των: Ι.Μ., Μ.Μ., Δ.Α., Χ. Σ., Ι.Β., και Α.Μ., οι οποίοι κρατήθηκαν για δύο μέρες στα κρατητήρια και οδηγήθηκαν τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στα δικαστήρια της Σκουζέ στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ανάλογους τέτοιους αιφνιδιασμούς, το Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου, θα κάνει σε άλλα καταστήματα της περιοχής μας, καθώς υπάρχουν ρητές οδηγίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά και της Γ.Α.Δ.Α..

 X.M.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ