Εφημερίδα Κοινωνική

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική – Δρόμοι ποτάμια στο Παγκράτι

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική – Δρόμοι ποτάμια στο Παγκράτι
20 Σεπτεμβρίου 2019

Η κακοκαιρία που έχει ξεκινήσει από χθες (πρώτα από τη βόρεια και κεντρική Ελλάδα) έφτασε στα… νότια. Οι ουρανοί άνοιξαν και στην Αττική. Βρέχει καταρρακτωδώς σε Παγκράτι, Ηλιούπολη και Αμπελόκηπους. Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των πλημμυροπαθών από τη Θεσσαλονίκη!

Από το πρωί ξέραμε ότι η κακοκαιρία θα έφτανε και στα… νότια. Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς και οι δρόμοι στο Παγκράτι δεν άργησαν να μετατραπούν σε ποτάμια.

 

Φυσικά, το Παγκράτι δεν ήταν η μοναδική περιοχή όπου άρχισε να βρέχει… Οι ουρανοί έχουν ανοίξει και σε Ηλιούπολη και Αμπελοκήπους.

Η κακοκαιρία έχει ξεκινήσει να «χτυπά» όλη τη χώρα από χθες το βράδυ, όταν προκάλεσε πλημμύρες και ζημιές σε σπίτια και δρόμους στη Θεσσαλονίκη, ενώ στη Φαρκαδόνα Τρικάλων το χαλάζι προκάλεσε ζημιές στις καλλιέργειες.

Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Από το πρωί η υπηρεσία meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου είχε προειδοποιήσει ότι τοπικές βροχοπτώσεις ή μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού Αττικής και πως τα φαινόμενα ενδέχεται να επηρεάσουν πρόσκαιρα και την πόλη της Αθήνας.

Από το μεσημέρι, η κακοκαιρία θα… έφτανε στη δυτική, την κεντρική και τη νότια Ελλάδα και προς το βράδυ στην Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ