Εφημερίδα Κοινωνική

Σύγκρουση σκαφών στο Πόρτο Χέλι – Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας

 Breaking News

Σύγκρουση σκαφών στο Πόρτο Χέλι – Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας
09 Αυγούστου 2019

Ενα τρομακτικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, κοντά στο Πόρτο Χέλι, με δυο νεκρούς και μία τραυματία ύστερα από σφοδρή σύγκρουση δυο σκαφών στη θέση Κοιλάδα, ανάμεσα σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην περιοχή Θίνη Αργολίδας συγκρούστηκαν ένα μεγάλο φουσκωτό- στο οποίο επέβαιναν 10 Βρετανοί τουρίστες- και ξύλινο πεντάμετρο σκάφος, στο οποίο βρίσκονταν 3 Έλληνες, οι δύο από τους οποίους έχασαν τη ζωή τους. Το ξύλινο σκάφος βυθίστηκε αμέσως, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Ακαριαίος ο θάνατος των 2 από τη σύγκρουση

Το μεγάλο σκάφος στη κυριολεξία -για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία- εμβόλισε το μικρότερο, με αποτέλεσμα τον θάνατο δυο ατόμων και τον τραυματισμό μίας γυναίκας. Η σορός του ενός άνδρα και η τραυματίας παρελήφθησαν από το φουσκωτό σκάφος, ενώ την σορό του άλλου άνδρα περισυνέλεξε παραπλέον σκάφος.

Οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο ξύλινο σκάφος βρήκαν ακαριαίο θάνατο από τη σύγκρουση. Μία γυναίκα που ήταν μαζί τους εντοπίστηκε τραυματισμένη σε σοβαρή κατάσταση. Πλοία του λιμενικού, παραπλέοντα σκάφη και μέλη της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών έσπευσαν στο σημείο.

Το Λιμενικό για το δυστύχημα

Δήλωση για το δυστύχημα με τη σύγκρουση των δύο σκαφών έκανε η εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού, Χριστίνα Καλάση.

«Υπήρξε σύγκρουση ενός φουσκωτού 10 μ. περίπου με 10 Άγγλους επιβαίνοντες, με ξύλινο σκάφος 5 μέτρων όπου επέβαιναν 3 άτομα, Ελληνες και οι 3, δύο άνδρες και μία γυναίκα. Δυστυχώς ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο ανδρών, η γυναίκα έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρά και την έχει παραλάβει το ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Στο σημείο σπεύδουν πλωτά του λιμενικού, ιδιωτικά θαλάσσια ταξί και θα μεταβεί μονάδα Υποβρύχιων Καταστροφών. Δυστυχώς ακόμη είναι πολύ νωρίς, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τα αίτια του δυστυχήματος», είπε η κ. Καρλάση μιλώντας στην ΕΡΤ.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ