Εφημερίδα Κοινωνική

Ολοκλήρωση πενταετίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά και Νήσων -Νέα θέση για Γαβρίλη ανακοίνωσε ο Κορκίδης

 Breaking News

Ολοκλήρωση πενταετίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά και Νήσων -Νέα θέση για Γαβρίλη ανακοίνωσε ο Κορκίδης
30 Αυγούστου 2019

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου έκλεισε τυπικά ένας κύκλος θητείας στην περιφερειακή Ενότητα Πειραιά με τον Γιώργο Γαβρίλη και στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων με τον Παναγιώτη Χατζηπέρο.

Με ευκαιρία αυτής της πενταετούς θητείας πραγματοποιήθηκε απολογισμός στην αίθουσα εκδηλώσεων των περιφερειακών ενοτήτων Πειραιά και νήσων (Αιγαλέω 5 και Κάστορος) στον Πειραιά. Μια συνάντηση για τα πέντε χρόνια της κοινής προσπάθειας των δύο περιφερειακών ενοτήτων για τον Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Ήταν μια συγκινητική ημέρα, ενώ κύριος ομιλητής ήταν ο Περιφερειάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης. Το «παρών» έδωσαν βουλευτές,  Δήμαρχοι του ευρύτερου Πειραιά και εκπρόσωποι Δήμων, πολιτευτές, μέλη του ΔΣ των νοσοκομείων, ο Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά , ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου, ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, ο Αρχιπύραρχος του Πυροσβεστικού Σώματος, περιφερειακοί σύμβουλοι (νέοι και παλαιοί).

Το κλείσιμο της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Βασίλης Κορκίδης που ανακοίνωσε στους παριστάμενους ότι από σήμερα ο κ.Γιώργος Γαβρίλης θα είναι εκπρόσωπος για θέματα αυτοδιοίκησης στο Επιμελητήριο για τον 1ο και 2ο βαθμό.

Στο τέλος της εκδήλωσης, όλους τους παριστάμενους περίμενε ένας μπουφές από γλυκίσματα και αναψυκτικά.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ