Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Πλακιωτάκης πήγε στο λιμάνι -Τι είπε για την κίνηση στον Πειραιά

 Breaking News

Ο Πλακιωτάκης πήγε στο λιμάνι -Τι είπε για την κίνηση στον Πειραιά
01 Αυγούστου 2019

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε νωρίς το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης επιβλέποντας από κοντά την επιβίβαση των επιβατών και τον απόπλου των πλοίων για τα νησιά του Αιγαίου.

Υπενθυμίζεται πως τις ημέρες που παρατηρείται μεγάλο κύμα εξόδου οι γύρω δρόμοι από το λιμάνι του Πειραιά είναι απροσπέλαστοι και οι ταξιδιώτες πρέπει να ξεκινούν πολύ νωρίτερα για να φτάσουν έγκαιρα στο πλοίο και να προλάβουν το δρομολόγιο. Μάλιστα σε αυτό στάθηκε και ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης εξηγώντας ότι η κίνηση οφείλεται στα έργα που γίνονται σημειώνοντας ότι όταν ολοκληρωθούν οι συγκεκριμένες υποδομές η πρόσβαση προς το λιμάνι θα γίνει πιο εύκολη.

Πλακιωτάκης: Συγχαρητήρια στις γυναίκες και τους άνδρες του λιμενικού

Παράλληλα συνεχάρη τις γυναίκες και τους άνδρες του λιμενικού για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν.«Σήμερα χιλιάδες επιβάτες ξεκινούν τις διακοπές τους στα νησιά μας. Στόχος των γυναικών και των ανδρών του λιμενικού σώματος αλλά και των πληρωμάτων των πλοίων, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχουμε εκπονήσει, είναι να εξελιχθεί και η αναχώρηση και η επιβίβαση ομαλά έτσι ώστε όλοι να φτάσουν με ασφάλεια και άνεση στον προορισμό τους.

Θέλω να συγχαρώ τα στελέχη του λιμενικού σώματος για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν αυτή την περίοδο και στους επιβάτες να ζητήσω τη συνεργασία και να έχουν καλά ταξίδια».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ