Εφημερίδα Κοινωνική

Μητσοτάκης: Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, δεν χρειάζεται να κάνουμε κωλοτούμπα

 Breaking News

Μητσοτάκης: Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, δεν χρειάζεται να κάνουμε κωλοτούμπα
29 Αυγούστου 2019

«Εμείς έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα: δεν χρειάζεται να κάνουμε κωλοτούμπα. Είναι πολύ ωραίο να λες σε όλους ότι θα εφαρμόσεις το πρόγραμμά σου, αυτό για το οποίο σε εξέλεξαν οι πολίτες», τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους, μετά τη συνάντησή του με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ. Με αυτόν τον τρόπο, ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να απαντήσει στις επικρίσεις που δέχεται για το ζήτημα των πρωτογενών πλεονασμάτων, επιμένοντας ότι η στάση του για τη μείωσή τους δεν έχει μεταβληθεί.

Ο πρωθυπουργός έχει διευκρινίσει ότι το ζήτημα των πλεονασμάτων θα τεθεί με στόχο τη μείωσή τους από το 2021, ενώ τόσο για το συγκεκριμένο, όσο και για τα άλλα ζητήματα που αφορούν τις υποχρεώσεις της χώρας, θα συζητήσει με τους θεσμούς. «Πρόθεσή μας είναι να κλείσουμε την 4η αξιολόγηση πολύ σύντομα» ανέφερε στους δημοσιογράφους.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα επιδιώξει όσο το δυνατόν περισσότερες επενδύσεις στη χώρα. «Δεν περιορίζουμε τους ορίζοντες μας στην Γερμανία και στην Ευρώπη. Στις αρχές Νοεμβρίου θα βρεθώ στη Σαγκάη στο πλαίσιο της EXPO 2019 – στην οποία η Ελλάδα είναι τιμώμενη χώρα – και θα έχω συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Κίνας», ανέφερε, όταν ρωτήθηκε για το ελληνογερμανικό συνέδριο που θα γίνει το πρώτο τρίμηνο της επόμενης χρονιάς, με τη συμμετοχή του ιδίου, της καγκελαρίου Μέρκελ αλλά και επιχειρηματιών από τις δύο χώρες.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ