Εφημερίδα Κοινωνική

Μαρκόπουλος VS Τσίπρα: Οι διάλογοι στη Βουλή και οι απαντήσεις

 Breaking News

Μαρκόπουλος VS Τσίπρα: Οι διάλογοι στη Βουλή και οι απαντήσεις
06 Αυγούστου 2019

Λεκτικό επεισόδιο είχαν ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο νεοεκλεγείς βουλευτής Β’ Πειραιά της ΝΔ, πρώην δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Δημήτρης Μαρκόπουλος. Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο βουλευτής της ΝΔ παρενέβη στη διάρκεια της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού για το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος όταν αναφέρθηκε στην αύξηση των μετακλητών υπαλλήλων που, σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, προβλέπει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. «Η φυλλάδα σας είχε πρωτοσέλιδα για τους μετακλητούς στο γραφείο μου. Τώρα δεν γράφει τίποτε», είπε ο πρώην πρωθυπουργός, με τον κ. Μαρκόπουλο να του απαντά, σε πρώτη φάση, ότι δεν εργάζεται στην εφημερίδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, συνέχισε:

«Εχετε πάρει μαστερ παραπληροφόρησης… Είχατε κάνει κεντρικό θέμα τους μετακλητούς στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα που τους διπλασιάζετε και ο Πολακης που παρουσίασε 21 σκάνδαλα στο χώρο υγείας το μόνο που είχατε να ασχοληθείτε ήταν τα τασάκια στο καφενείο της Βουλής! Και μην αισθάνεστε πανίσχυροι γι’ αυτό. Δεν ζούμε στην εποχή που υμνεί ο γγ Τουρισμού. Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης . Οσο και αν παραποιείται την πραγματικότητα να ξέρετε ότι η πραγματικότητα εκδικείται. Το ψέμα και τα φεικ νιουζ έχουν κοντά ποδάρια».

Λίγο αργότερα σε ανάρτησή του στο fb ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έγραψε:

«…Ε όχι και κριτική από τον Τσίπρα για την ΕΡΤ όταν φέρει το στίγμα της κάθε Ακριβοπουλου. Επίσης, μετά την παρέμβαση μου επικρότησε έμμεσα (κοινώς κάλυψε) τα τσιγάρα του Παύλου Πολάκη!».

Ο ίδιος ο Δ. Μαρκόπουλος πριν λίγες μέρες είχε γράψει επίσης:

«Τιμή μου η συνεργασία με τον Θέμο. Εγώ δεν υπήρξα άεργος συνδικαλιστής των 15μελων συμβουλίων και των καταλήψεων μέχρι τα 30 μου, ούτε έκανα «ηχογραφήσεις» πέραν των συνεντεύξεων που πήρα. Υποδείξεις από τον Παύλο Πολάκη λοιπόν δεν δέχομαι. Υβριστής του Βασίλη Μπεσκενη, υβριστής σήμερα και του Θεμου Αναστασιαδη. Ούτε τους νεκρούς δεν σέβεται. Και μετά απαιτεί για τον εαυτό του σεβασμό».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ