Εφημερίδα Κοινωνική

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Δράσεις για τη Σαλαμίνα

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Δράσεις για τη Σαλαμίνα
01 Αυγούστου 2019

Ψήφισμα για τις ελλείψεις του ΕΚΑΒ στη Σαλαμίνα εξέδωσε το δημοτικό συμβούλιο του νησιού. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος ενημέρωσε τους αρμοδίους του υπουργείου Υγείας για το μείζον αυτό πρόβλημα το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί. «Δεν μπορεί η Σαλαμίνα να μην έχει κάλυψη, ειδικότερα το καλοκαίρι. Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας παρέλαβε μια δύσκολη κατάσταση, την οποία δίνει αγώνα να αντιμετωπίσει, τόσο στη Β’ Πειραιά όσο και σε όλη τη χώρα» τόνισε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Για να συμπληρώσει πως, εκτός των άλλων, το νησί της Σαλαμινας χρειάζεται άμεση πυροπροστασία και παροχή βοήθειας για το μάζεμα των απορριμμάτων. «Ενημέρωσα τον ΕΣΔΝΑ και είμαι σε επικοινωνία ώστε να παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια κατόπιν αιτήματος της δημοτικής Αρχής που λογικά αγωνιά» αναφέρει.

Τέλος, με παρέμβαση του υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτακη και κατόπιν ενημέρωσης του βουλευτή, αποκαταστάθηκε η ομαλή λειτουργία της γραμμής Φανερωμένη – Νέα Πέραμος με την επανατοποθέτηση του ferry boat «Αίαντας».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ