Εφημερίδα Κοινωνική

«Ξετυλίγεται» το κουβάρι: Νέες συλλήψεις και στοιχεία για το κύκλωμα μπράβων στη Σαλαμίνα

 Breaking News

«Ξετυλίγεται» το κουβάρι: Νέες συλλήψεις και στοιχεία για το κύκλωμα μπράβων στη Σαλαμίνα
15 Ιουλίου 2019

Δυο ακόμη άτομα που κατηγορούνται για την υπόθεση της απόπειρας εκβίασης καταστηματάρχη στη Σαλαμίνα συνέλαβαν οι αρχές, μετά από εντάλματα σύλληψης που εξέδωσε ο ανακριτής. Μάλιστα, το ένα από τα δυο άτομα προφυλακίστηκε, ενώ στο δεύτερο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε προκαλέσει αναστάτωση στη περιοχή, όταν εμφανίστηκε ομάδα «μπράβων» και ζητούσε χρήματα για «προστασία», από τον ιδιοκτήτη εστιατορίου που μόλις τη προηγούμενη ημέρα είχε κάνει τα εγκαίνια του μαγαζιού του.

Ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε και μάλιστα ακολούθησε συμπλοκή ανάμεσα σε θαμώνες και την ομάδα των ανδρών που είχαν πάει για να παραλάβουν τα χρήματα της προστασίας. Λίγη ώρα αργότερα, δυο άτομα συνελήφθησαν για την απόπειρα εκβιασμού, ενώ η έρευνα του τμήματος εκβιαστών συνεχίστηκε για να εξακριβώσουν και να ταυτοποιήσουν και τα υπόλοιπα άτομα.

Παρόλα αυτά, οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι των ανθρώπων της νύχτας, καθώς μπορεί τα στόματα από φόβο να παραμένουν κλειστά, όμως οι αστυνομικοί έχουν βρει στοιχεία που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ομάδα που δρα στην περιοχή, βάζοντας στο στόχαστρο από περίπτερα μέχρι εστιατόρια και μπαρ.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι στο σπίτι ενός από τους κατηγορούμενους βρέθηκε και σημειωματάριο στο οποίο αναγράφονταν ονόματα καταστημάτων της Σαλαμίνας και δίπλα ακριβώς χρηματικά ποσά, όπως αποκαλύπτεται και στη σχετική φωτογραφία που δημοσιεύει το CNN Greece.

simioma

Τα ποσά που αναγράφονται είναι από 50 έως 250 ευρώ, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς αν αναφέρονται σε εφάπαξ καταβολή ή όχι.

Η έρευνα πάντως δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς αναζητούνται και άλλα άτομα.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ