Εφημερίδα Κοινωνική

Βουλευτικές εκλογές 2019: Από την Παρασκευή τα εκπτωτικά εισιτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ -Ποιους αφορούν

Βουλευτικές εκλογές 2019: Από την Παρασκευή τα εκπτωτικά εισιτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ -Ποιους αφορούν
03 Ιουλίου 2019

Ειδική έκπτωση για όσους ταξιδέψουν σιδηροδρομικώς για να ψηφίσουν στην εκλογική τους περιφέρεια, στις βουλευτικές εκλογές 2019, ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας για τις βουλευτικές εκλογές 2019, «η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό που θα ταξιδέψει για την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, παρέχει έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής, από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος».

Η έκπτωση, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, χορηγείται «με την επίδειξη της ταυτότητας και βεβαίωση του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος (σ.σ. για τις βουλευτικές εκλογές 2019) από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πιστοποιήσουν την εκλογική τους περιφέρεια και τμήμα μέσω της ειδικής πλατφόρμας «Μάθε πού ψηφίζεις», που δημιούργησε για τις βουλευτικές εκλογές 2019 το υπουργείο Εσωτερικών.

Βουλευτικές εκλογές 2019: Για ταξίδια από 5 έως 9 Ιουλίου η έκπτωση
Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων θα χορηγείται και στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής καθώς και σε εφόρους και δικαστικούς αντιπροσώπους για εκτέλεση υπηρεσίας, από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους.

Σε αυτές τις περιπτώσεις θα ζητείται η επίδειξη της σχετικής απόφασης διορισμού για τις βουλευτικές εκλογές 2019.

Να σημειωθεί ότι η προαναφερόμενη έκπτωση 30% θα χορηγείται μόνο για την αγορά εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τις 27/6 και δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet.

Η παραπάνω έκπτωση 30% θα παρέχεται αποκλειστικά για ταξίδια που πραγματοποιούνται από 5 έως και τις 9 Ιουλίου 2019.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ