Εφημερίδα Κοινωνική

Survivor 3: Τι τηλεθέαση έκανε ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι;

Survivor 3: Τι τηλεθέαση έκανε ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι;
01 Ιουλίου 2019

Ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Survivor 3, που ξεκίνησε πριν πέντε μήνες και στο οποίο συμμετείχαν Έλληνες και Τούρκοι παίκτες, καθώς χθες πραγματοποιήθηκε ο τελικός της ελληνικής πλευράς.

Φέτος όπως αποδείχθηκε, το Survivor ήταν γυναικεία υπόθεση, καθώς φιναλίστ ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είχε φτάσει και πέρσι στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, και η Δήμητρα Βαμβακούση. Μεγάλη νικήτρια, αναδείχθηκε η Κατερίνα Δαλάκα.

Έλληνες και Τούρκοι παίκτες «ταξίδεψαν» σε έναν δύσκολο προορισμό γεμάτο κακουχίες, πείνα και σκληρούς στίβους μάχης. Ο τελικός του Survivor 3, διεξήχθη στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας και όχι στο Γαλάτσι, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

H Κατερίνα Δαλάκα είχε πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο στον ημιτελικό της Παρασκευής και οι υπόλοιποι τρεις που συμπλήρωσαν την τετράδα του ελληνικού τελικού ήταν η Δήμητρα Βαμβακούση, ο Νίκος Κοσμάς και η Αφροδίτη Σκαφίδα. Το κοινό επέλεξε την Δήμητρα Βαμβακούση να αναμετρηθεί με τη Δαλάκα στη δυάδα του τελικού.

Η τηλεθέαση του τελικού του Survivor 3
Φέτος, όπως και πέρσι, το Survivor δεν κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Σχετικά με τον τελικό,τα νούμερα που κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen ήταν αρκετά υψηλότερα από τα κανονικά επεισόδια. Λογικό άλλωστε, αφού μιλάμε για το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι παιχνιδιού. Έτσι λοιπόν, ο μεγάλος τελικός του Survivor 3, σημείωσε το βράδυ της Κυριακής 25,7% στο γενικό σύνολο, φτάνοντας σε τέταρτο (00:45 – 01:00) μέχρι το 36,4%. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό (18-54), ο μέσος όρος που κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen ήταν 20,4% με το υψηλότερο τέταρτο (00:45 – 01:00) να φτάνει στο 30,2%.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ