Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Ραφαέλ Ναδάλ γίνεται άγαλμα στο Παρίσι και προχωρά στο Γουίμπλεντον

Ο Ραφαέλ Ναδάλ γίνεται άγαλμα στο Παρίσι και προχωρά στο Γουίμπλεντον
09 Ιουλίου 2019

Την αποκάλυψη πως οι διοργανωτές του Ρολάν Γκαρός έχουν αποφασίσει να κάνουν ένα τεράστιο άγαλμα του Ραφαέλ Ναδάλ έκανε η ιστοσελίδα welovetennis.fr δημοσιεύοντας μάλιστα και λεπτομέρειες μεταξύ των συζητήσεων που έχουν προηγηθεί με τον Ισπανό τενίστα γύρω από την αναπαράσταση της δημιουργίας.

Οι διοργανωτές του Ρολάν Γκαρός ενημέρωσαν τον Ναδάλ για την απόφαση τους να του φτιάξουν ένα άγαλμα στο φυσικό του μέγεθος ώστε να τον τιμήσουν για την κατάκτηση των 12 τίτλων που έχει κατακτήσει στο φημισμένο Γκραντ Σλαμ του Παρισιού.

Φυσικά ζήτησαν την άδεια του και στη συνέχεια του ζήτησαν να καταθέσει την δική του πρόταση γύρω από την ιδέα της παράστασης του αγάλματος.

Πριν σταματήσει την καριέρα του…

Ο Ναδάλ φυσικά και ενθουσιάστηκε με την προοπτική να γίνει άγαλμα πριν καν σταματήσει την καριέρα του και πρότεινε να αναπαριστά το άγαλμα τη στιγμή που σηκώνει το τρόπαιο του Ρολάν Γκαρός.

Οταν χτυπάει τη μπάλα

Τελικά όμως οι διοργανωτές είχαν άλλη άποψη και ενέκριναν μία παράσταση πάνω σε χαρακτηριστική κίνηση του Ισπανού σούπερ σταρ την ώρα που χτυπάει τη μπάλα.

Το άγαλμα θα είναι έτοιμο το 2020 χρονιά ορόσημο για τη διοργάνωση και την εγκατάσταση καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για να τοποθετηθεί κινούμενη οροφή στο κεντρικό κορτ Philippe Chatrier που φιλοξενεί και τους τελικούς.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ