Εφημερίδα Κοινωνική

ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 600 ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΘΕΡΙΝΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 600 ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΘΕΡΙΝΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
16 Ιουλίου 2019

Ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι για τα παιδιά σχολικής ηλικίας του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας ολοκληρώνεται αυτή την Παρασκευή. Το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει από τις 24 Ιουνίου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας και στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου με τη συμμετοχή 600 παιδιών.

Το πρόγραμμα είναι βιωματικού χαρακτήρα και περιλαμβάνει πάρα πολλά καλλιτεχνικά εργαστήρια και αθλητικές δραστηριότητες καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 3.30 μ.μ.

Τα εργαστήρια είναι:
Θεάτρου, Μουσικής, Εικαστικών, Κούκλας, Παραδοσιακών Παιχνιδιών, Συναισθηματικής Αγωγής, Γυμναστικής, Αθλήματα, Κυνήγι Θησαυρού, Ανακύκλωση, Παιχνίδια με το Νερό, Ανταλλακτικό Παζάρι κ.α.

Το πρόγραμμα, όπως και κάθε χρόνο, είναι εντελώς δωρεάν για όλες τις οικογένειες, ενώ περιλαμβάνει και την παροχή δεκατιανού γεύματος.

Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, ακούγοντας πολύ προσεχτικά τις ανάγκες των εργαζόμενων γονιών της πόλης μας έχει καθιερώσει το θερινό καμπ για παιδιά τα τελευταία 5 χρόνια, θεσμό που προτίθεται να συνεχίσει και να βελτιώνει κάθε χρόνο


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ