Εφημερίδα Κοινωνική

Επίσκεψη του νέου υπουργού Χ. Θεοχάρη στο ΕΕΠ έπειτα από κάλεσμα του προέδρου Γ. Βουτσινά

 Breaking News

Επίσκεψη του νέου υπουργού Χ. Θεοχάρη στο ΕΕΠ έπειτα από κάλεσμα του προέδρου Γ. Βουτσινά
10 Ιουλίου 2019

Επίσκεψη του νέου Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά. Ο νέος υπουργός αφουγκράστηκε τον «παλμό» και τις ανάγκες των επαγγελματιών ώστε να συμπεριλάβει στο προγραμματισμό του ζητήματα και θέσεις που θα ενισχύσουν τη βαριά βιομηχανία της ευρύτερης περιοχής μας και της χώρας μας.

Μεταξύ πολλών, συζητήθηκαν θέματα όπως: Απλούστευση διαδικασιών, αναβάθμιση ποιοτικών τουριστικών υπηρεσιών και κατάρτιση/εκπαίδευση τουριστικών επαγγελμάτων.

Αναγνώρισαν όλα τα μέλη του ΔΣ του ΕΕΠ πως ο Υπουργός ως «άνθρωπος της αγοράς» θα προσθέσει και δεν θα αφαιρέσει στις επιχειρήσεις που σχετίζονται με το Τουρισμό και κατά συνέπεια στο Εθνικό ΑΕΠ.

Να σημειωθεί, πως η πρόσκληση στον Υπουργό κ. Χάρη Θεοχάρη έγινε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Βουτσινά, πριν καν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναθέσει το συγκεκριμένο πόστο στον κ. Θεοχάρη, γεγονός που αποδεικνύει τη διάθεση συνεργασίας που προϋπήρχε μεταξύ των δυο ανδρών, αλλά και τις μελετημένες στρατηγικές κινήσεις του κ. Βουτσινά, που στόχο έχουν την αναβάθμιση του ΕΕΠ σε όλα τα επίπεδα, με παράλληλη στήριξη των επιχειρήσεων- μελών του.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ