Εφημερίδα Κοινωνική

Έπιπλα «Star Wars»: Πολυθρόνες με τον Darth Vader και σκαμπό – Chewbacca

Έπιπλα «Star Wars»: Πολυθρόνες με τον Darth Vader και σκαμπό – Chewbacca
04 Ιουλίου 2019

Τις δυνάμεις του με το φραντσάιζ «Πόλεμος των Άστρων» ένωσε ο Κένεθ Κομπόνπουε (Kenneth Cobonpue) για να ερμηνεύσει, σε μια κολεξιόν πολυθρόνων, σκαμπό και επιδαπέδιων φωτιστικών, εμβληματικούς χαρακτήρες της καλτ κινηματογραφικής σειράς.

 

Όπως αναφέρει το AΠΕ-ΜΠΕ, ο Φιλιππινέζος ντιζάινερ εμπνεύστηκε από πρόσωπα των ταινιών για να δημιουργήσει μια πολυθρόνα που μοιάζει με τη μάσκα του Νταρθ Βέιντερ ή να σχεδιάσει ένα σκαμπό που παραπέμπει στα μαλλιά του Τσιουμπάκα. Πηγή έμπνευσης της Imperial Wings Armchair είναι το «αξέχαστο» σύμβολο του στόλου της Αυτοκρατορίας, το καταδιωκτικό TIE με τα δύο κάθετα πτερά.

Στα έπιπλα, τα οποία είναι φιλοτεχνημένα σε συνεργασία με την Ντίσνεϊ, χρησιμοποιούνται σύγχρονα υλικά και τεχνολογίες σε συνδυασμό με φιλιππινέζικες παραδοσιακές τεχνικές. «Επιθυμούσαμε να ενσωματώσουμε στο ντιζάιν την ουσία του κάθε χαρακτήρα από το Star Wars και να παραμείνουμε πιστοί στην αισθητική μας και τη χειροτεχνική διαδικασία δημιουργίας» υπογράμμισε ο Κομπόνπουε. «Ξαναφανταστήκαμε το σύμπαν του «Πολέμου των Άστρων» μέσα από τον φακό του Φιλιππινέζου τεχνίτη. Το να βρούμε την ισορροπία ήταν μια μικρή πρόκληση, αλλά ήταν και μεγάλη διασκέδαση» πρόσθεσε.

 

Η κολεξιόν έκανε ντεμπούτο στη νοτιανατολική Ασία, πριν παρουσιαστεί στις ΗΠΑ τον Μάιο. «Για εμάς, είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να φέρουμε τις ιστορίες πιο κοντά στους θαυμαστές, επιτρέποντάς τους να συνδεθούν, με μοναδικό τρόπο, με το «Πόλεμος των Άστρων» και να φέρουν σπίτι τους τις αγαπημένες τους ιστορίες και χαρακτήρες» εξομολογήθηκε η Βερόνικα Καμπαλίναν, μάνατζερ της Ντίσνεϊ στις Φιλιππίνες.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ