Εφημερίδα Κοινωνική

Ένας άλλος Πολλάκης

Ένας άλλος Πολλάκης
18 Ιουλίου 2019

Έναν διαφορετικό Παύλο Πολάκη συνάντησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα το πρωί το εντευκτήριο της Βουλής με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας όχι απλώς να έχει χαλαρή διάθεση αλλά να ανοίγει και διάλογο με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

«DTT (εντομοαποθητικό) έχεις;» είπε ο Παύλος Πολάκης στον υφυπουργό Εργασίας Νότη Μηταράκη με αφορμή την ανάρτηση του τελευταίου για τις φωλιές με κατσαρίδες που υποστήριξε ότι βρήκε σε γραφείο του Υπουργείου.

«Εγώ δεν έγραψα προσωπικά για κανέναν. Δεν κατάλαβα γιατί θιχτήκατε όλοι» απάντησε ο κ. Μηταράκης προκαλώντας έναν έντονο διάλογο: «Στο σπίτι σου δεν έχεις κατσαρίδες; Είναι η εποχή που βγαίνουν οι κατσαρίδες τώρα. Δεν έχεις στο σπίτι σου;» επέμεινε ο κ. Πολάκης. » Δεν καταλαβαίνω γιατί το πήρατε όλοι προσωπικά. Μάλλον σας ενόχλησε» πρόσθεσε ο κ. Μηταράκης.

«Άφησες υπαινιγμούς ότι είμαστε βρωμιάρηδες και Μαδουραίοι» τόνισε ο κ. Πολάκης με τον ζωντανό διάλογο να τελειώνει κάπου εκεί.

Λίγα μέτρα μακρύτερα ο κ. Πολάκης έπεσε πάνω στον κ. Γεωργιάδη. Κι ενώ οι περισσότεροι φοβήθηκαν θερμό επεισόδιο ο κ. Πολάκης χαιρετήθηκε δια χειραψίας με τον κ. Γεωργιάδη αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοικτό.

*Πηγή: Real.gr


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ