Εφημερίδα Κοινωνική

Δυο νέα « γήπεδα» στη Νίκαια από ομάδες

Δυο νέα « γήπεδα» στη Νίκαια από ομάδες
16 Ιουλίου 2019

Την έγκριση για να κατασκευάσει ο Ολυμπιακός με δικά του χρήματα γήπεδο χάντμπολ πίσω από το Δημοτικό Γυμναστήριο Μ. Μερκούρη και ο Αστέρας Νικαίας γήπεδο στο πάρκινγκ του 1ου Κλειστού Γυμναστηρίου Νίκαιας (Σελεπίτσαρι), έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο της Νίκαιας σε πρόσφατη συνεδρίαση του .
Τα γήπεδα αυτά θα είναι «ελαφριάς κατασκευής» (τύπου μπαλόνι).
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της , η Λαική Συσπείρωση Νικαίας , « για το κλειστό γήπεδο χάντμπολ που θέλει να κατασκευάσει ο Ολυμπιακός, η Παγκόσμια Ομοσπονδία προσφέρει το δάπεδο (ταραφλεξ) και τον ηλεκτρονικό πίνακα και η Ελληνική Ομοσπονδία τα χρήματα για την κατασκευή αποδυτηρίων για να διευκολυνθεί η διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων που θα γίνει το 2021 στην Ελλάδα.
Η Λαϊκή Συσπείρωση αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των ομάδων, αλλά και των νέων παιδιών για άθληση, όπως πχ το έργο του Αστέρα Νίκαιας και την σημαντική προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη του βόλεϊ στην πόλη μας, την ανάγκη και για χωροταξική ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών στην πόλη, αλλά και το ιδιοκτησιακό καθεστώς, ψήφισε ΠΑΡΩΝ και με ενιαία κριτήρια και στα 2 αυτά θέματα.
Το ΠΑΡΩΝ της ψήφου έχει να κάνει με το ότι παραχωρείται δημόσιος δημοτικός χώρος για κατασκευή γηπέδων από τις ίδιες τις ομάδες και τα γήπεδα δε θα ανήκουν στο Δήμο. Μάλιστα η Λαϊκή Συσπείρωση πρότεινε οι συγκεκριμένες μελέτες να ενταχθούν στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και να χρηματοδοτηθούν από το Κράτος ώστε και τα γήπεδα να ανήκουν στο Δήμο και όλες οι ομάδες της πόλης να μπορούν να κάνουν χρήση.

 

 

*ΠΗΓΗ: newsta.gr


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ