Εφημερίδα Κοινωνική

ΔΕΗ: Ιδιοκτήτης βίλας στην Κηφισιά ήταν ενταγμένος στο Κοινωνικό Τιμολόγιο και χρωστά 24.000 ευρώ!

ΔΕΗ: Ιδιοκτήτης βίλας στην Κηφισιά ήταν ενταγμένος στο Κοινωνικό Τιμολόγιο και χρωστά 24.000 ευρώ!
26 Ιουλίου 2019

Ιδιοκτήτης βίλας στην Κηφισιά, ο οποίος δήλωνε δικαιούχος του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) με παραποιημένα στοιχεία είναι από τους πρώτους πελάτες της ΔΕΗ που η επιχείρηση ξεκινά το κυνήγι με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.

Για την πολυτελή κατοικία των 1.400 τ.μ υπάρχουν σύμφωνα με αρμόδιες πηγές της εταιρείας, ληξιπρόθεσμες οφειλές 24.000 ευρώ την στιγμή που ο ιδιοκτήτης εμφανιζόταν στο ευνοϊκό τιμολόγιο του ΚΟΤ που προορίζεται για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, για τρία ολόκληρα χρόνια.

Η έπαυλη των βορείων προαστίων της Αττικής είναι μέσα στους 60.000 κακοπληρωτές της ΔΕΗ που τις προηγούμενες μέρες κατονόμασε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, επιβεβαιώνοντας την αδυναμία της εταιρείας να εισπράξει τα χρέη που διογκώνουν την μεγάλη μαύρη τρύπα της επιχείρησης και στραγγίζουν την ρευστότητά της.

Εντάσσεται μάλιστα στην σκλήρυνση των μέτρων που υιοθετεί η ΔΕΗ για να αντλήσει έσοδα, ευθυγραμμιζόμενη και με την πολιτική της κυβέρνησης να τρέξουν άμεσα τα μέτρα εξυγίανσης και διάσωσης της επιχείρησης.

ΠΗΓΗ


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ