Εφημερίδα Κοινωνική

ΤΟ ΒΕΠ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΤΟ ΒΕΠ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
25 Ιουνίου 2019

Στις εγκαταστάσεις των «Ναυπηγείων Ελευσίνας» μετέβη πολυμελές κλιμάκιο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς προκειμένου να ενημερωθεί για τα αιτήματα και τα προβλήματα των εργαζομένων, στο πλαίσιο των δράσεών του για τη στήριξη της ναυπηγικής βιομηχανίας.

Τη νέα πραγματικότητα και τις προοπτικές για τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα «Ναυπηγεία Ελευσίνας» στο κλιμάκιο του ΒΕΠ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων κ. Αριστοτέλη Κυριαζόπουλο, έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα που ταλαιπωρούσαν ως το τέλος του 2018 και η δραστηριοποίηση για τη μεταπώληση της εταιρείας σε νέο επενδυτή δίνει περισσότερες προοπτικές και ελπίδες για την ανασυγκρότηση της ναυπηγικής βιομηχανίας.

«Είμαστε ευγνώμονες απέναντι στον Πρόεδρο κ. Ανδριανό Μιχάλαρο και τα στελέχη του ΒΕΠ που βρίσκονται στο πλευρό όλων όσοι δίνουμε αγώνα να κρατήσουμε ανοικτά τα μεγάλα ναυπηγεία της χώρας. Το εθνικό κεφάλαιο δεν μπορεί και δεν πρέπει να απαξιωθεί αλλά να αποτελέσει τη βάση για την ανάπτυξη που όλοι περιμένουμε.

Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώσαμε το κλιμάκιο του ΒΕΠ για το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή και αφορά στις σοβαρότατες ελλείψεις τεχνικών σε ειδικότητες μετάλλου. Οι τελευταίες εξελίξεις στη Σύρο και στην Ελευσίνα δείχνουν ότι θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες πρέπει να καλυφθούν άμεσα», δήλωσε ο κ. Κυριαζόπουλος.

 

VEP_ELEYSINA

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ