Εφημερίδα Κοινωνική

Τάσος Αβραντίνης – Υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων ΝΔ: Ξεκάθαρες προτάσεις για την Οικονομία – Ομιλία στο ΕΒΕΠ με θέμα: «Οι φόροι “σκοτώνουν”»

Τάσος Αβραντίνης – Υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων ΝΔ: Ξεκάθαρες προτάσεις για την Οικονομία – Ομιλία στο ΕΒΕΠ με θέμα: «Οι φόροι “σκοτώνουν”»
20 Ιουνίου 2019

Tο Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦιΜ), διοργάνωσε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς. Η εκδήλωση αυτή, πραγματοποιήθηκε στον 2ο όροφο του ΕΒΕΠ (αίθουσα Γεωργίου Κασιμάτη) και το θέμα της εκδήλωσης ήταν: «Οι φόροι “σκοτώνουν” την οικονομία» με ομιλητές τους: Τάσο Αβραντίνη, Γιώργο Γκαρή και Νίκο Ρώμπαπα.

Αποκαλυπτικός, ουσιαστικός και με ξεκάθαρες θέσεις ο Τάσος Αβραντίνης, υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων της ΝΔ αναφέρθηκε με παραδείγματα σε θέματα όπως: Η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, των φορολογικών συντελεστών, η «δεύτερη ευκαιρία» για εμπόρους και επιχειρηματίες ενώ μίλησε επίσης, για την Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ (αντικατάστασή του με δημοτικό τέλος ακινήτων), την αποποινικοποίηση των οφειλών και την κατάργηση της φορολογικής ενημερότητας.

avra

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε αναλυτική συζήτηση με σλάιντς και βίντεο που παρουσίασε στους παρευρισκόμενους. Μεταξύ αυτών, διακρίναμε: τον πρόεδρο του Ελληνοουκρανικού Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Πολυχρονόπουλο, τον Επίτιμο Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Πειραιά κ. Παναγιώτη Κουβάτσο, τους επιχειρηματίες κκ.: Βασίλη Σαβράμη και Νανά Ανδριανοπούλου, τους δημοσιογράφους κκ.: Δημήτρη Καπράνο, Παντελή Ξανθίδη, Δημήτρη Κρητικό, ενώ το «παρών» έδωσαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου κ. Γιώργος Βίτσας, από τον Εμπορικό Σύλλογο ο κ. Γιώργος Σωτηρίου, ο Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας ο Οδοντιατρικού συλλόγου κ. Μιχάλης Αγρανιώτης, η κα Ρέα Γκούβερη κ.α.

Ήταν μια εμπεριστατωμένη ανάλυση για την οικονομία που κάλυψε πλήρως όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση και έλυσε πολλές απορίες για όσα συμβαίνουν στη χώρα.

avra1


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ