Εφημερίδα Κοινωνική

Σταμάτης Μαλέλης – Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιά ΚΙΝΑΛ: «Το ΠΑΣΟΚ έφτιαξε το ΑΣΕΠ την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ «φτιάχνει» τα παιδιά του»

Σταμάτης Μαλέλης – Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιά ΚΙΝΑΛ: «Το ΠΑΣΟΚ έφτιαξε το ΑΣΕΠ την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ «φτιάχνει» τα παιδιά του»
07 Ιουνίου 2019

Ο Σταμάτης Μαλέλης κατά την παρουσία του στην τηλεοπτική εκπομπή «Αταίριαστοι», δήλωσε πως «η τελευταία κοινοβουλευτική παρουσία της Κυβέρνησης, ήταν βουτηγμένη στην παρακμή και στην απαξίωση.

Προσπαθούν να μας ξαναφέρουν σε εποχές, όπου η δημοκρατία ήταν στο απόσπασμα. Σε εποχές που το κράτος σήμαινε άμεση επαφή με το κόμμα. Το ΠΑΣΟΚ έφτιαξε το ΑΣΕΠ, την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ «φτιάχνει» τα παιδιά του. Αυτό ήταν το ξεχωριστό ήθος της αριστεράς που ευαγγελιζόταν ο κ. Τσίπρας;»

Στην συνέχεια, ο υποψήφιος βουλευτής της Β” Πειραια τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από όλη αυτή την τετραετία διακυβέρνησης του, είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να αποτελέσει τον προοδευτικό και δημοκρατικό πόλο στην χώρα. Ζητάμε ισχυρή εντολή, για να προασπίσουμε το κοινωνικό κράτος και να εξασφαλίσουμε μια δίκαιη και ισομερή ανάπτυξη. Είμαστε ο πραγματικός ιδεολογικός αντίπαλος της ΝΔ, η οποία επιχαίρει από την συντριβή του κ. Τσίπρα, αλλά το παρελθόν της, μας δείχνει ότι δεν είναι άξια να σταθεί στο πλευρό του πολίτη».

Τέλος, ο Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, είπε ότι «χτίζουμε τη νέα σοσιαλδημοκρατία πάνω σε στέρεα υλικά, σε στελέχη που δεν έχουν προκαλέσει και έχουνε την πρόθεση και την ικανότητα να προσφέρουν στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο».

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ