Εφημερίδα Κοινωνική

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Απέδρασε από τις φυλακές Τίρυνθας ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος»

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Απέδρασε από τις φυλακές Τίρυνθας ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος»
07 Ιουνίου 2019

Από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας, όπου κρατείτο, απέδρασε κρατούμενος που έγινε γνωστός ως «τοξοβόλος του Συντάγματος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος αναζητείται από το πρωί όταν και έγινε καταμέτρηση στις φυλακές και διαπιστώθηκε ότι έλειπε.

Οι υπεύθυνοι των φυλακών έψαξαν στον προαύλιο χώρο και στα κελιά και ειδοποίησαν τελικά την αστυνομία, η οποία και τον αναζητά.

TOXOVOLOS-768x434

 

 

 

 

 

 

Ποιος είναι ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος»

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ήταν ανάμεσα στους τέσσερις νεαρούς που τον Φεβρουάριο του 2013 είχαν κάνει διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης.

Πριν από τη σύλληψή του στο Βελβεντό, όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων, ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» είχε εμπλακεί και σε αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικούς την Πεύκη. Τότε, ο «Τοξοβόλος» και ένας συνεργός του είχαν πυροβολήσει αστυνομικό, η ζωή του οποίου σώθηκε από το αλεξίσφαιρο που φορούσε.

Ο Μιχαηλίδης και ο συνεργός του είχαν εντοπιστεί από περιπολικό στην Πεύκη όταν οι αστυνομικοί τους είδαν να προσπαθούν να βάλουν βενζίνη σε μηχανάκι που είχε κλαπεί την ίδια μέρα από άλλη περιοχή της Αττικής και ο ιδιοκτήτης του το είχε δηλώσει στην αστυνομία.

Αφού γρονθοκόπησαν τους αστυνομικούς, πήραν το περιπολικό και διέφυγαν από την Πεύκη. Αργότερα, το περιπολικό είχε βρεθεί εγκαταλειμμένο στην Κηφισιά.

MIXAHLIDHS


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ