Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΕΜΙΝΑ ΔΙΓΕΝΗ: ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ Α” ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΕΜΙΝΑ ΔΙΓΕΝΗ: ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ Α” ΠΕΙΡΑΙΑ
19 Ιουνίου 2019

Σημαντικές παρουσίες βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για τη μάχη των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιούλη. Έχει ήδη ανακοινωθεί η υποψηφιότητα της Αλέκας Παπαρήγα ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και του Θάνου Μικρούτσικου στη 12η τιμητική θέση. Άλλες υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας θα είναι αυτή της Έρης Ρίτσου, του Γιώργου Ροΐδη, του Μάκη Παπαδόπουλου και Λουίζας Ράζου. Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα είναι υποψήφιος στο Δυτικό Τομέα της Αττικής και στο Νομό Βοιωτίας.

Στην Α” Αθήνας θα είναι υποψήφια η Λιάνα Κανέλλη. Στην Α” Πειραιά, επικεφαλής του ψηφοδελτίου, θα είναι η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή, η οποία παραιτήθηκε από την θέση του ευρωβουλευτή, όπου είχε εκλεγεί με 36.200 ψήφους, προκειμένου να ενισχύσει τα ψηφοδέλτια του Κόμματος στην επερχόμενη εκλογική μάχη.

Στο Βόρειο Τομέα υποψήφιοι θα είναι ο Θανάσης Παφίλης, και ο Ντίνος Αποστόλης. Στο Δυτικό Τομέα υποψήφιος θα είναι ο Γιάννης Πρωτούλης. Αντίστοιχα στην Ανατολική Αττική θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Γκιόκας και η Ελένη Γερασιμίδου. Ο Χρήστος Κατσώτης, , όπως και ο Θοδωρής Χιώνης, θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του Νότιου Τομέα Αττικής, μαζί με τους Παύλο Ορκόπουλο, Νικολέτα Βλαβιανού και Αγλαΐα Κυρίτση.

digenh


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ