Εφημερίδα Κοινωνική

Πέθανε ο Λεωνίδας Κανελλάκης -Γιος του αείμνηστου προέδρου του Ιωνικού, Νίκου Κανελλάκη

Πέθανε ο Λεωνίδας Κανελλάκης -Γιος του αείμνηστου προέδρου του Ιωνικού, Νίκου Κανελλάκη
20 Ιουνίου 2019

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ιωνικού την Τετάρτη (19/6). Ο Λεωνίδας Κανελλάκης, γιος του ιστορικού προέδρου της ομάδας της Νίκαιας, Νίκου, κaι αδελφός του μετέπειτα ιδιοκτήτη της ομάδας, Χρήστου, «έφυγε» απρόσμενα.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε για το θλιβερό συμβάν ο Ιωνικός, στην οποία αναφέρει: «H διοίκηση του Ιωνικού μας και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Κανελλάκη για τον απροσδόκητο θάνατο του Λεωνίδα Κανελλάκη, υιό του αείμνηστου Νίκου Κανελλάκη και αδερφού του πρώην προέδρου της ομάδας μας, Χρήστου. Ο Λεωνίδας ήταν ένας θετικός άνθρωπος, με χαμόγελο και αισιοδοξία και η απώλεια του είναι τεράστια. Καλό ταξίδι Λεωνίδα!».

Ο θάνατος του Νίκου Κανελλάκη στο γραφείο του
Ο πατέρας του Λεωνίδα Κανελλάκη, Νίκος, ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ Ιωνικός όταν έφυγε από τη ζωή, τον Απρίλιο του 2004, στο γραφείο του, από ανακοπή καρδιάς. Ο Νίκος Κανελλάκης αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά του, είχε κάνει εγχείρηση, αλλά παρ” όλα αυτά δεν ήθελε να εγκαταλείψει την ομάδα, ούτε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.
Συνέχιζε και στους δύο τομείς και ο θάνατος τον βρήκε στο γραφείο του. Αμέσως μόλις εκδηλώθηκε το πρόβλημα, ο Νίκος Κανελλάκης μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, οι γιατροί όμως παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Ο Νίκος Κανελλάκης ήταν 52 χρόνων και στο τιμόνι της ηγεσίας του Ιωνικού Νικαίας βρισκόταν από το 1989, ήταν δηλαδή από τους πιο παλιούς προέδρους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ