Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Δημοσιογράφος και Εκπρόσωπος Τύπου Ευάγγελος Φανίδης υποψήφιος με τον Βελόπουλο, εκεί….στο Νότο!

Ο Δημοσιογράφος και Εκπρόσωπος Τύπου Ευάγγελος Φανίδης υποψήφιος με τον Βελόπουλο, εκεί….στο Νότο!
25 Ιουνίου 2019

Στον Νότιο Τομέα Αθηνών (εκεί που γεννήθηκε μεγάλωσε και κατοικεί), στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Ελλάδας κατεβαίνει ως υποψήφιος βουλευτής ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Βελόπουλου και συνιδρυτής της Ελληνικής Λύσης ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΑΝΙΔΗΣ. Ο παρουσιαστής – σχολιαστής του ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ και της εκπομπής ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ live, γνωστός Δημοσιογράφος με το πραγματικά πλούσιο βιογραφικό σημείωμα, είναι ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ και γόνος μικρασιατικής οικογένειας με ρίζες στις αλησμόνητες πατρίδες, Σμύρνη, Ανατολική Ρωμυλία και Κωνσταντινούπολη. Οι πρόγονοί του μάλιστα ήταν από τους πρώτους κατοίκους του Βύρωνα και της Καλλιθέας.

Ο Βαγγέλης Φανίδης έγινε γνωστός από την παρουσία του στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο πραγματοποιώντας μέχρι σήμερα περισσότερες από 6000 τηλεοπτικές εκπομπές, ειδικά για εκείνες που είχαν αντικείμενο συζήτησης και κυρίως έρευνας την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που η πολιτεία μέσω της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας το 2010 του απένειμε την ανώτατη τιμητική διάκριση του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΝΑΣΟΥ ΜΠΟΤΣΗ ως κορυφαίου δημοσιογράφου στο ρεπορτάζ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

33

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκτός των άλλων σήμερα είναι ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωστρατηγικών, Γεωπολιτικών και Γεωοικονομικών Μελετών. Η ΛΥΣΗ, ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και καθηγητής δημοσιογραφίας σε γνωστή ιδιωτική σχολή. Κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στη Διακυβέρνηση από το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Επίσης είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας με Κατεύθυνση «Διαχείριση Ανάπτυξης και Τοπική Αυτοδιοίκηση» και έχει Δίπλωμα Δημοσιογραφίας πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας από γνωστή ιδιωτική σχολή των Αθηνών.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ