Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκος Μανωλάκος – Υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων ΝΔ: “Γιατί ένας Στρατηγός να εμπλακεί με την πολιτική;”

26 Ιουνίου 2019

Σε μήνυμά του ενόψει των εκλογών, ο Νίκος Μανωλάκος, υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων της ΝΔ, αναφέρει:

«Αγαπητοί συμπολίτες, συχνά βρίσκομαι αντιμέτωπος με απλούς ανθρώπους που με ρωτούν “Γιατί ένας Στρατηγός να εμπλακεί με την πολιτική;” Η απάντηση είναι απλή. Είμαι Έλληνας πολίτης και το όραμα για μία ισχυρή αυτοδύναμη Ελλάδα δεν παύει να υφίσταται μετά την αποστρατεία. Η πατρίδα μετά από 40 χρόνια απαιτητικής, αλλά συνάμα περήφανης προσφοράς, με τίμησε με τον βαθμό του Αντιστρατήγου. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του Προέδρου της ΝΔ για να εμπλακώ στην ενεργή πολιτική σκηνή του τόπου μου. Το θεώρησα καθήκον, αφού ως οικογενειάρχης και πατέρας δύο μικρών αγοριών βιώνω καθημερινά τα αποτελέσματα της κρίσης και της ανεύθυνης διακυβέρνησης των “μαθητευόμενων μάγων”, που επιχείρησαν να ανδρωθούν πολιτικά καιεπαγγελματικά στις πλάτες ενός λαού.

Είναι πεποίθησή μου ότι ο Πειραιάς μας μπορεί να καταστεί πρωτοπόρος μέσα στο γενικότερο κλίμα ανάτασης που έχει ήδη επιτύχει η μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ. Η ναυτιλία αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για την Ελλάδα και ο Πειραιάς είναι η Μητρόπολη της ναυτιλίας. Η επιτάχυνση και ολοκλήρωση των επενδύσεων στο λιμάνι θα βοηθήσουν την πόλη μας σε όλους τους τομείς. Η τόνωση του αισθήματος ασφαλείας, η προστασία του θεσμού της οικογένειας, η δημιουργία πολλών και κυρίως ποιοτικών θέσεων εργασίας, μπορούν να επιτευχθούν με στοχευμένες δράσεις για τις οποίες έχει δεσμευθεί η ΝΔ.

Ειδικότερα η ενίσχυση της κρουαζιέρας, η προσέλκυση τουριστών, η δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων, η διευθέτηση των λιμενικών εγκαταστάσεων, η ανάπτυξη της ναυπηγοεπισκευαστικής δραστηριότητας των όμορων δήμων, θα έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση της ανεργίας και την πολυπόθητη ανάπτυξη. Ακόμα και μία ημέρα να μένει ο τουρίστας στην πόλη πριν ξεκινήσει την κρουαζιέρα του, είναι ικανή να μετατρέψει τον Πειραιά σε προορισμό δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. Χρειάζεται όλοι μαζί ενωμένοι να εργαστούμε με πάθος, έτσι ώστε να επιτύχουμε τις απαραίτητες συνέργειες μεταξύ της κεντρικής διοίκησης και όλων των βαθμών τοπικής αυτοδιοίκησης για ένα καλύτερο και ποιοτικότερο μέλλον για τα παιδιά μας. Όλοι μαζί Μπορούμε!!»

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ