Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκος Αμοργιανός – ART & ART MAGAZINE για εθνικές εκλογές: Στηρίζουμε Κώστα Κατσαφάδο

Νίκος Αμοργιανός – ART & ART MAGAZINE για εθνικές εκλογές: Στηρίζουμε Κώστα Κατσαφάδο
19 Ιουνίου 2019

Σε δήλωσή του στην εφημερίδα μας ο εκδότης του ART & ART MAGAZINE & τ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Νίκος Αμοργανός, αναφέρει:

Εν όψει των εθνικών εκλογών, σε μία κρίσιμη χρονική στιγμή της πατρίδος μας, καλούμαστε να δώσουμε το δυναμικό μας παρών την 7η Ιουλίου, προτάσσοντας τον συμφέρον της χώρας μας, αλλά και των παιδιών μας.

Το πανελλήνιο περιοδικό Τέχνης και Πολιτισμού «Art & Art Magazine» και η Διοίκησή του, εκτιμώντας την συμβολή και προσφορά του εκλεκτού φίλου και Βουλευτού Α΄Πειραιά και Νήσων κ.Κώστα Κατσαφάδου προς το περιοδικό μας και προς το πανελλήνιο Art & Art Music Festival, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, τον ευχαριστεί και τον στηρίζει σε αυτή τη δύσκολη εκλογική μάχη, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη ο τόπος μας και ο Πειραιάς μας. Ένας πολιτικός δίπλα στον άνθρωπο και κοντά στον Πολιτισμό μας!

Ως Εκδότης και Πρόεδρος, μεταφέρω τις ευχές και τις ευχαριστίες προς τον Βουλευτή κ.Κώστα Κατσαφάδο για την στήριξή του, τόσο από τον Επίτιμο Πρόεδρο του Art & Art Music Festival και διεθνούς φήμης solist του κλαρίνου κ.Βασίλη Σαλέα, όσο και από τον Διευθυντή του περιοδικού μας και Καθηγητή του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Βουλγαρίας Dr.κ.Ευστάθιο Αρβανίτη, Πρόεδρο των Διευθυντών Χορωδιών Ελλάδος.

katsafados


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ