Εφημερίδα Κοινωνική

Μιχάλης Λιβανός – Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιά ΝΔ: «Την ευθύνη πάντα σήκωνε στις πλάτες της η Νέα Δημοκρατία»

Μιχάλης Λιβανός – Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιά ΝΔ: «Την ευθύνη πάντα σήκωνε στις πλάτες της η Νέα Δημοκρατία»
26 Ιουνίου 2019

Σε άρθρο του, ο Μιχάλης Λιβανός, Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιά ΝΔ, σχολιάζει την εκλογική διαδικασία, σε «φόντο» οικονομικών και πολιτικών δεδομένων στη χώρα.

Φτάνουμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα αυτής της μακράς προεκλογικής περιόδου. Είναι η πρώτη φορά, τουλάχιστον από την έναρξη της κρίσης, που μία εκλογική διαδικασία δεν επηρεάζει αρνητικά την οικονομία της χώρας μας. Το Χρηματιστήριο, οι Τράπεζες, η εγχώρια οικονομία αναγνωρίζει την αλλαγή της κυβερνητικής σκυτάλης χωρίς ίχνος αποσταθεροποίησης.

«Υπεύθυνος» αυτού του κλίματος δεν είναι άλλος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ισχυρή Ανάπτυξη και Αυτοδύναμη Ελλάδα» είναι το σύνθημα του μερικά 24ωρα πριν αναλάβει τα ηνία της χώρας. «Ή εμείς ή αυτοί» ήταν το σύνθημα του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν την έναρξη της δικής του κυβερνητικής θητείας.

Το πιο απεχθές προεκλογικό σύνθημα στοίχειωσε τη χώρα από τότε μέχρι σήμερα. Η Ελλάδα όμως που οραματίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μια χώρα «φωτεινή». Μια χώρα πρότυπο, σύγχρονη, καινοτόμα, έξυπνη. Μια χώρα που τα «μυαλά» της δεν θα φεύγουν στο εξωτερικό, που οι τράπεζές της δεν θα είναι κλειστές, που οι επιχειρηματίες της δεν θα νιώθουν «κλέφτες», οι δικηγόροι της δεν θα είναι το «κίνημα της γραβάτας», ο Τύπος δεν θα τραμπουκίζεται από την κυβέρνηση, η δικαιοσύνη δεν θα απειλείται, οι συνταξιούχοι δεν θα δωροδοκούνται, οι νέοι δεν θα φυτοζωούν με επιδόματα, οι πολιτικοί της θα έχουν σχέδιο, όχι ιδέες…

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο πέρασμά της φρόντισε να αφήσει την Ελλάδα συντρίμμια. Ξεπούλησαν σύνορα, ιστορία, ασφάλεια, οικονομία, Παιδεία, θρησκεία, Υγεία, την αξιοπρέπειά μας.

Προσπάθησαν να μεταλλάξουν την ελληνική κοινωνία, αφαίμαξαν την ελληνική οικογένεια, έκλεισαν την ελληνική επιχείρηση, ντρόπιασαν τον ελληνικό λαό.

Η χώρα μας όμως (όπως και κάθε άλλη) δεν είναι μια αφηρημένη έννοια, αποτελείται από πολλές μικρές κοινωνίες, από αναρίθμητες γνήσιες ελληνικές οικογένειες.

Από πολλές Β’ Πειραιά…

Και εμείς πιάσαμε πάτο. Τώρα ζητάμε μια νέα πολιτική πραγματική αλλαγή. Είναι ώρα ευθύνης. Την ευθύνη που πάντα σήκωνε στις πλάτες της η Νέα Δημοκρατία.

Με επικεφαλής και αυριανό πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πιο σημαντικό…. τον υποψήφιο βουλευτή της περιοχής μας, ήρθε η ώρα η Β’ Πειραιά να φτάσει στην κορυφή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός με κοστολογημένο πρόγραμμα, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις, σχέδιο και συγκεκριμένους στόχους αλλά το βασικότερο… έχοντας ήδη τους τρόπους να τα κάνει πράξη.

Θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που δεν έταξε χρήματα αλλά δουλειές. Που λέει αλήθειες και δεν τον απασχολεί η λάσπη που του ρίχνουν, που μας ζητάει να σηκώσουμε τα μανίκια και όχι να αράξουμε στους καναπέδες μας.

Η Β’ Πειραιά πρέπει επιτέλους να γυρίσει σελίδα. Η αλλαγή είναι στο χέρι μας. Εκείνο που θα κρατάει το ψηφοδέλτιο που θα ρίξει στην κάλπη.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ