Εφημερίδα Κοινωνική

«Κράτα γερά μανούλα» -Η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη για την μητέρα της

«Κράτα γερά μανούλα» -Η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη για την μητέρα της
26 Ιουνίου 2019

Στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα η μητέρα της δημοσιογράφου, Αγγελικής Νικολούλη.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο τούνελ» ανάρτησε το βράδυ της Τρίτης ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών. Η Αγγελική Νικολούλη βρίσκεται σε ένα τούνελ του δρόμου και ακούγεται να λέει: «Αλλο ένα μακρύ τούνελ από τα πολλά που διασχίζω αυτόν τον μήνα, μέχρι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο. Αρχίζουμε όμως και βλέπουμε το φως στην άκρη του. Κράτα γερά μανούλα».

 

Το πρόβλημα υγεία της μητέρας της Αγγελικής Νικολούλη
Δημοσίευμα στις αρχές του μήνα, ήθελε την μητέρα της Αγγελικής Νικολούλη να νοσηλεύεται έπειτα από έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Φαίνεται μάλιστα, πως η αρχική διάγνωση των γιατρών στον Πύργο, που αφορούσε σε δυσλειτουργία των εντέρων, ήταν λανθασμένη με αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως η αιτία των πόνων αφορούσε στη χολή και όπως όλα δείχνουν υποβλήθηκε σε εγχείριση.

Αν κρίνουμε από τα λεγόμενα της Αγγελικής Νικολούλη φαίνεται πως η αγωγή στο νοσοκομείο του Ρίο αποδίδει και πως η κατάσταση της υγείας της μητέρας της βελτιώνεται.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ