Εφημερίδα Κοινωνική

Καμίνια: Oμολογία 39χρονης για τη δολοφονία 80χρονης: Ήταν ζόρικη η γιαγιά – Όταν φύγαμε ξέραμε ότι θα πέθαινε

 Breaking News

Καμίνια: Oμολογία 39χρονης για τη δολοφονία 80χρονης: Ήταν ζόρικη η γιαγιά – Όταν φύγαμε ξέραμε ότι θα πέθαινε
11 Ιουνίου 2019

Σοκάρει η κυνική ομολογία της 39χρονης γυναίκας από τη Βουλγαρία η οποία συνελήφθη για τη δολοφονία 80χρονης στα Καμίνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας »Ελεύθερος Τύπος» η 39χρονη Βουλγάρα μαζί με 44χρονο Έλληνα είχαν μπει στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας προκειμένου να την ληστέψουν και αφού την φίμωσαν, την έδεσαν και την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να αφήνει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

«Ήταν ζόρικη η γιαγιά. Δεν καθόταν ήσυχη. Τη χτυπούσαμε για να μας πει που έχει τα χρήματα. Δεν μίλαγε όμως. Φορούσαμε γάντια και είχαμε μαζί μας ταινίες για να τη δέσουμε γιατί ξέραμε ότι θα αντιδρούσε. Όταν φύγαμε ξέραμε ότι θα πέθαινε. Λέγαμε μεταξύ μας με τον Γιώργο (ο οποίος καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης) ,τη σκοτώσαμε τη γριά. Πήραμε λίγα κοσμήματα. Αμέσως πήγαμε και περιμέναμε έξω από ένα αργυροχρυσοχοείο στον Πειραιά .Πουλήσαμε δύο δακτυλίδια της και πήραμε 39ευρώ», είπε στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η 39χρονη.

Πληροφορίες για την ηλικιωμένη είχε δώσει ένας 40χρονος γείτονάς της, σεσημασμένος για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά με «κριτήριο στοχοποίησης» το γεγονός ότι έμενε … καινούριο διαμέρισμα ενώ κυκλοφορούσε «ρακένδυτη», στοιχείο που τον είχε οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι είχε λεφτά και τα έκρυβε. Ο γείτονας περιέγραψε στους δράστες τις κινήσεις και τα ωράρια της ηλικιωμένης.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ