Εφημερίδα Κοινωνική

«Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ»

«Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ»
11 Ιουνίου 2019

*Γράφει ο Παπασταμάτης Δημήτριος ιδιοκτήτης της εταιρίας ΚΑΘΑΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Σύμβουλος και Επικεφαλής Διαχείρησης Ποιότητας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά

Όταν σε μια χώρα όπως η δική μας η οικονομία νοσεί, τότε χρειάζεται επειγόντως θεραπεία δραστική και άμεση με γρήγορα αποτελέσματα για ταχεία ανάρρωση. Γιατί κανείς μας δεν μπορεί να πάει στην δουλεία του πονώντας και να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο εκτός από την δουλεία του, άρα πρέπει να είναι υγιής για να είναι παραγωγικός και να επικεντρώνεται στο έργο του . Ο γιατρός βέβαια στην προκειμένη περίπτωση είναι το ίδιο το Κράτος και η αγωγή γνωστή όπως οι φοροελαφρύνσεις, η συρρίκνωση γραφειοκρατίας, ρευστότητα από τις τράπεζες και μέτρα στα μέτρα των επιχειρήσεων. Είναι σχετικό κάποιες, δυστυχώς λίγες επιχειρήσεις, να πηγαίνουν καλά , πρέπει να πηγαίνουν καλά οι περισσότερες για ένα καλύτερο σήμερα, αλλά και για ένα ακόμα καλύτερο αύριο.

Πρέπει να έχουμε επιχειρήσεις μακράς διάρκειας στον τόπο μας στην Ελλάδα μας. Η ¨θεραπεία του επιχειρηματία¨ είναι καθήκον της εκάστοτε κυβέρνησης για να μην υπάρχουν ούτε ασθένειες στις επιχειρήσεις, αλλά ούτε απλά κρυολογήματα που να προέρχονται από τον ίδιο τον Κρατικό σχεδιασμό της χώρας, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ραχοκοκαλιά και η βάση της οικονομίας είναι οι επιχειρήσεις .

 

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ