Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΓΙΑ 5η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ PIRAEUS SPORTS CAMP ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 Breaking News

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΓΙΑ 5η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ  PIRAEUS SPORTS CAMP ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
10 Ιουνίου 2019

Ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά το καλοκαιρινό αθλητικό πρόγραμμα Piraeus Sports Camp, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν μαθητές των δημοτικών σχολείων  της πόλης.

Το Piraeus Sports Camp αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις του Δήμου Πειραιά και υλοποιείται με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τα παιδιά θα αθληθούν με μπάσκετ, κολύμβηση, βόλεϊ, ποδόσφαιρο και θα συμμετέχουν σε παιδαγωγικά παιχνίδια.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα τέσσερα χρόνια διεξαγωγής του Piraeus Sports Camp, έχουν συμμετάσχει περισσότερα από 4.000 παιδιά.

Οι εγγραφές στο Piraeus Sports Camp ξεκινούν αύριο Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 και το πρόγραμμα την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019.

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε:

«Ο Πειραιάς υποδέχεται για 5η συνεχόμενη χρονιά το Piraeus Sports Camp, ένα ιδιαίτερα δημοφιλές κι επιτυχημένο αθλητικό καλοκαιρινό πρόγραμμα για τους μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης μας, το οποίο καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Δήμος Πειραιά παρέχει για ακόμα μια χρονιά εντελώς δωρεάν, αθλητικές δραστηριότητες σε χιλιάδες παιδιά της πόλης μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός  και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για αυτή την  προσφορά, καθώς δεν είναι εύκολο να υλοποιηθεί αυτή η μεγάλη αθλητική διοργάνωση χωρίς την υποστήριξή του. Επιδίωξή μας είναι  να συμμετέχουν όλο και περισσότερα παιδιά κάθε χρόνο στο Piraeus Sports Camp. Ο αθλητισμός έχει πολλαπλά οφέλη και είναι σημαντικό να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, προκειμένου  τα παιδιά να αθλούνται από μικρή ηλικία».

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου σε δήλωσή της επεσήμανε:

«Για τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά,  αποτελεί προτεραιότητα η υλοποίηση δράσεων που προσφέρει χαμόγελα  στα παιδιά μας. Είμαι βέβαιη ότι και το 5ο Piraeus Sports Camp θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία, καθώς προσφέρει πλήθος αθλητικών  δραστηριοτήτων και δημιουργική απασχόληση, δωρεάν για τα παιδιά της πόλης μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, γι αυτή την πολύτιμη στήριξη, καθώς για τέσσερεις εβδομάδες, εκατοντάδες μαθητές Δημοτικών σχολείων θα αθληθούν,  θα κοινωνικοποιηθούν και θα ζήσουν στιγμές γεμάτες παιχνίδι. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να ωθούμε τα παιδιά από μικρή ηλικία στον αθλητισμό γιατί τα οφέλη είναι πολλά».

Ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος, σε δήλωσή του σημείωσε:

«Η Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κάθε χρόνο στηρίζει το Sports Camp του Δήμου Πειραιά με σκοπό να προσφέρει σε όλα τα παιδιά τη δυνατότητα άθλησης και δημιουργικής απασχόλησης.

Όλοι οι προπονητές των ακαδημιών του Ολυμπιακού παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε 4 διαφορετικά αθλήματα (Μπάσκετ, Κολύμβηση, Βόλεϊ, Ποδόσφαιρο) για ένα μήνα σε 5 διαφορετικά αθλητικά κέντρα του Πειραιά. Το camp απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια, η συμμετοχή είναι δωρεάν, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν t-shirt του camp όπως και το αναμνηστικό δίπλωμά τους.

Φέτος είναι η 5η συνεχή χρονιά της διοργάνωσης, η οποία ξεκινάει την Τρίτη στις 18 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή στις 12 Ιουλίου. We Are Piraeus»!

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις που θα διεξαχθεί το 5ο Piraeus Sports Camp, είναι οι εξής:

Κλειστό γυμναστήριο Π. Σαλπέας-Ακτή Ξαβερίου

Δωδεκανήσου 28, 1ο Γυμνάσιο Καμινίων

Κλειστό γυμναστήριο 2ου Λυκείου (Τζαβέλα) Καστέλλα

Κλειστό γυμναστήριο 3ου Λυκείου- Μαυρομιχάλη

Πλαζ Βοτσαλάκια (Καραγεώργη Σερβίας 6) – Καστέλλα

 

Περίοδοι Camp:

Α΄ : 18 – 21/6

Β΄ :  24 – 28/6

Γ΄ :  01 – 05/7

Δ΄:  08 – 12/7

 

Ώρες Camp:

08:30-08:45 Προσέλευση Παιδιών

09:00-13:30 Δραστηριότητες

14:00-14:15 Αναχώρηση παιδιών

Εγγραφές:

Κάθε παιδί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε μια μόνο περίοδο. Για την εγγραφή,  χρειάζεται ο κηδεμόνας να προσκομίσει λογαριασμό ρεύματος ή τηλεφώνου.

Τα σημεία εγγραφών (Καθημερινά 10:00-14:00 έως και 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της περιόδου):

 Α’ Δημοτική Κοινότητα – Λ. Χατζηκυριακού 89 & Κλεισόβης – 210 4599957

 Β’ Δημοτική Κοινότητα – Δραγάτση 1A – 210 4220064

 Δ’ Δημοτική Κοινότητα – Σπυρίδωνος, Πρώην Στρατόπεδο Παπαδογιωργή – 210 4827026

 Ε’ Δημοτική Κοινότητα – Καλλέργη 142 – 210 4622589

 Πλαζ Βοτσαλάκια- Καραγεώργη Σερβίας 6, Καστέλλα – 210 4136355

Οι παροχές για όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν είναι t-shirt Camp,  ελαφρύ γεύμα, φρούτο, βεβαίωση συμμετοχής.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ