Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ – ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ… ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ – ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ… ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ
20 Ιουνίου 2019

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι,

Μετά από 13 χρόνια και 6 συνεχείς παρουσίες στα ψηφοδέλτια της Β” Πειραιά με την Νέα Δημοκρατία, εφέτος αποφάσισα να μην κατέλθω σαν υποψήφια βουλευτής.

Η απόφαση μου όπως γνωρίζετε είχε ληφθεί ταυτόχρονα με την απόφαση μου να συστρατευθώ με τον Γιώργο Πατούλη στο ψηφοδέλτιο της νίκης για την περιφέρεια Αττικής. Την ανακοίνωσα σε επίσκεψη μου στον αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην Βουλή τον Μάρτιο.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους 9.556 πολίτες της Α” και Β” Πειραιά που με τιμήσατε με την ψήφο σας την 26η Μαΐου, αναδεικνύοντας με περιφερειακή σύμβουλο Αττικής και τον Γιώργο Πατούλη περιφερειάρχη.

Θα ήταν από μέρους μου ανακόλουθο, λίγες ημέρες μετά να διεκδικήσω και το βουλευτικό αξίωμα. Ο δικός μου λόγος είναι πάντα συμβόλαιο!

Στα 13 χρόνια της παρουσίας μου σαν πολιτευτής προσπάθησα να είμαι καθημερινά δίπλα σας, παρούσα σε όλες τις καλές και κακές στιγμές.

Καθημερινά εισέπραττα και συνεχίζω να εισπράττω την αγάπη σας και την αποδοχή σας!

Είμαι υπερήφανη για τα όσα πέτυχα αυτά τα χρόνια παρουσίας μου στα ψηφοδέλτια, με 3 διαφορετικούς αρχηγούς. Σταθερά ψηφιζόμουν ως πρώτη γυναίκα σε όλον τον Πειραιά και ανάμεσα στις 15 πρώτες πανελλαδικά.

Είμαι υπερήφανη γιατί συμμετείχα στην νίκη του 2007, γιατί κράτησα ψηλά την σημαία στο δύσκολο 2009, άντεξα το βάρος της ευθύνης του εκπροσώπου της παράταξης στα πέτρινα χρόνια του 2010-2015, και συνέβαλλα στην ανάταση της παράταξης μέχρι και σήμερα.

Είμαι υπερήφανη γιατί έβαλα το όνομα μου δίπλα σε ιερά τέρατα του κοινοβουλευτικού βίου αλλά και σε ικανότατους, αγνούς αγωνιστές της παράταξης μας με τους οποίους δώσαμε δύσκολες μάχες. Ποτέ δεν πρόταξα την δική μου επιτυχία έναντι του παραταξιακού καλού.

Θεώρησα ότι το ευ αγωνίζεσθαι ήταν προτιμότερο του εκλέγεσθαι! Αυτή είναι και η παρακαταθήκη μου στην νέα γενιά των υποψηφίων βουλευτών μας. Αυτό είναι για το οποίο θέλω να μνημονεύομαι:

22

 

 

 

 

 

 

«Ευγενία Μπαρμπαγιάννη η έντιμη αγωνίστρια»

Παράλληλα με την εντατική εργασία για την προετοιμασία ανάληψης της Περιφέρειας, συνεχίζω καθημερινά να δίνω τον αγώνα από το πεζοδρόμιο με γνώμονα την ευρεία νίκη και αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας!

Με βλέπετε και θα συνεχίσετε να με βλέπετε! Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα εδώ… δίπλα σας… πρώτη στους αγώνες!

Στους πανάξιους υποψήφιους μας σε όλη την Ελλάδα εύχομαι καλό και έντιμο αγώνα!

Στις γυναίκες υποψήφιες της Β” Πειραιά εύχομαι ιδιαίτερα καλή επιτυχία!!! Ξέρω ότι για εμάς τις γυναίκες οι συνθήκες δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

33

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ