Εφημερίδα Κοινωνική

Επίθεση στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στο Κερατσίνι

Επίθεση στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στο Κερατσίνι
19 Ιουνίου 2019

*Καταγγελία των Οργανώσεων Βάσης Κερατσινίου-Δραπετσώνας

«Το ΚΚΕ θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της πάλης, συμβάλλοντας στην αντίστασή του λαού απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική κεφαλαίου- ΕΕ, στην αντεπίθεση για να επανακτήσουμε δικαιώματα, στο φώτισμα της προοπτικής της εργατικής εξουσίας.

Ενέργειες όπως η επίθεση στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι μας πεισμώνουν. Το ότι διάφοροι άνανδροι και θρασύδειλοι μηχανισμοί, που κινούνται στο σκοτάδι και μετά μπαίνουν στις τρύπες τους, κατέστρεψαν και έκαψαν προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ τα ξημερώματα της Τρίτης, δείχνει ότι ενοχλούμε το σάπιο σύστημά τους και αυτό θα συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά να κάνουμε.

Είναι βαθιά νυχτωμένοι όποιοι νομίζουν πως με τέτοιες ενέργειες μπορούν να αναστείλουν την ανυπότακτη και πρωτοπόρα δράση του ΚΚΕ στις εργατογειτονιές όπως είναι το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα.

Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα τον αγώνα για την υπεράσπιση του δίκιου του λαού μας. Για να φτάσει παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε λαϊκό σπίτι το κάλεσμα για την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Ιούλη».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ