Εφημερίδα Κοινωνική

Εντυπωσιακά εγκαίνια γραφείου Χριστόφορου Μπουτσικάκη – Πλήθος κόσμου στο πλευρό του υποψηφίου Βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων

Εντυπωσιακά εγκαίνια γραφείου Χριστόφορου Μπουτσικάκη – Πλήθος κόσμου στο πλευρό του υποψηφίου Βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων
26 Ιουνίου 2019

Πλήθος κόσμου, πάνω από 500 άτομα, παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Χριστόφορου Μπουτσικάκη που βρίσκονται στην οδό Δραγάτση 2, στον Πειραιά. Ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης «κατεβαίνει» υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων με τη ΝΔ και έκανε το ξεκίνημα των νέων του γραφείων με αγιασμό, χοροστατούντος του πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, Αρχιμανδρίτου π. Νήφων Καπογιάννη, μετ’ άλλων ιερέων.

Αμέσως μετά, στον πεζόδρομο της οδού Δραγάτση, πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία, όπου ο κόσμος που παρευρέθηκε έφτανε μέχρι τη Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου! Τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισε ο Ιωνάθαν Κωνσταντίνου (Jonathan Konstantin), Ελληνοαμερικανός Δικηγόρος , εκπρόσωπος του Ρεμπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ και εκπρόσωπος του προέδρου Τράμπ. Ακολούθησε ο πρόλογος του πρώην δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη.

Και οι δυο αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια στο πρόσωπο του Χριστόφορου Μπουτσικάκη! Ήταν μια εντυπωσιακή και δυναμική σε συγκέντρωση για τα δεδομένα του Πειραιά.

mp2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μεταξύ πολλών, διακρίναμε: Τον πρόεδρο του δ.σ. Πειραιά κ. Γιώργο Δαβάκη, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Χρήστο Αγραπίδη, Παναγιώτη Καλογερόγιαννη, Κυριάκο Σιγαλάκο, τον πρώην βουλευτή κ. Πέτρο Μαντούβαλο, τον επιχειρηματία κ. Ισίδωρο Κούβελο, τον πρόεδρο της Ελληνοαμερικάνικης Φιλίας κ. Κωνσταντίνο Στάθη, τον πρόεδρο της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά κ. Θεόδωρο Τσόντο, μαζί με μέλη του Δ.Σ., τον πρόεδρο της Παγκρητίου Ενώσεως κ. Γιώργο Μαριδάκη, την κα Αλεξία Μπακογιάννη, τον κ. Νίκο Βλαχάκο, κ.α. Στην εκδήλωση υπήρχε κρητικό κέρασμα για όλους.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ