Εφημερίδα Κοινωνική

Έκθεση JCK & LUXURY – LAS VEGAS: Ελληνικό «χρώμα» στην «κορυφή» της παγκόσμιας αγοράς κοσμημάτων – Η Εφημερίδα Κοινωνική ήταν εκεί!

Έκθεση JCK & LUXURY – LAS VEGAS: Ελληνικό «χρώμα» στην «κορυφή» της παγκόσμιας αγοράς κοσμημάτων – Η Εφημερίδα Κοινωνική ήταν εκεί!
20 Ιουνίου 2019

«Έλαμψε» για ακόμη μια χρονιά η έκθεση JCK & LUXURY by JCK LAS VEGAS, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο Sands Expo & The Venetian. Η συγκεκριμένη έκθεση ανέδειξε τις νέες τάσεις στη βιομηχανία των κοσμημάτων, σε παγκόσμιο επίπεδο, δίνοντας έμφαση στην εξωστρέφεια και του ελληνικού κλάδου. Η ελληνική συμμετοχή ήταν σημαντική. Πλήθος εταιριών (δημιουργοί – κατασκευαστές) παρουσίασαν μοναδικά εκθέματα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κοινού, αποδεικνύοντας παράλληλα, ότι το ελληνικό κόσμημα κατέχει επάξια υψηλή θέση σε μια απαιτητική παγκόσμια αγορά. Έλληνες διοργανωτές ήταν η κα. Τέτη Περισσάκη (Manager of International Trade Fairs Consumer Products Dept. από τον Οργανισμό Enterprise Greece), ο κ. Δημήτρης Κουτσουμπέλης (General Manager της ASAP Athens) ενώ σημαντική ήταν και η συνεισφορά της εικαστικής σχεδιάστριας κας Μαίρης Σαμόλη από «A Jewel Made In Greece».

2

 

 

 

 

 

 

 

Η έκθεση Luxury άνοιξε τις πόρτες της από 29/5 έως 3/6 και ειδικά, για δυο μέρες, η πρόσκληση αφορούσε ένα «μείγμα» εξαιρετικά ελεγχόμενων, ελίτ εγχώριων και διεθνών λιανοπωλητών. Να σημειωθεί, ότι η Luxury γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας και θεωρείται ως η «κορυφή» της αγοράς κοσμημάτων μεταξύ των καλύτερων σχεδιαστών και εταιρειών παγκοσμίως και των πιο διακεκριμένων λιανοπωλητών. Αναγνωρισμένη ως η μεγαλύτερη ετήσια εμπορική εκδήλωση της Βόρειας Αμερικής και το επίκεντρο της βιομηχανίας κοσμημάτων, οι συλλογές κοσμημάτων, πολύτιμων λίθων, ρολογιών, τεχνολογίας και υπηρεσιών της JCK, την έχουν τοποθετήσει ως τον κορυφαίο προορισμό αγοραστών κοσμημάτων παγκοσμίως για να ανακαλύψουν τα νέα κοσμήματα και τις νέες τάσεις στην αγορά.

3

 

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

6

 

 

 

 

 

 

Η έκθεση κάλυψε πάνω από 20 επιμέρους τομείς του κοσμήματος σε 4 επίπεδα του συνεδριακού κέντρου Sands Expo & The Venetian. Ως ανταποκρίτριά μας, συμμετείχε η Κρυσταλλένια Καραμπεροπούλου.

Στη δεύτερη επιτυχημένη ελληνική «αποστολή», συμμετείχαν οι εξής εταιρείες:

ΕΚΘΕΣΗ LUXURY

Apostolos Jewellery

Dimitrios Exclusive

FaCad’oro

Honor Omano

KK Jewelry Lab

Kouzoupis

Maramenos & Pateras

Maureen Maris

Orofasma

Samoli

ΕΚΘΕΣΗ JCK

Anomy

Evans Collections

Frangos Jewelry

Thomas Thomidis

7

 

 

 

 

 

8

 

 

 

 

 

 

9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ