Εφημερίδα Κοινωνική

Δολοφονία Ζέμπερη: Στο μικροσκόπιο οι υποθέσεις που χειριζόταν η άτυχη εφοριακός

Δολοφονία Ζέμπερη: Στο μικροσκόπιο οι υποθέσεις που χειριζόταν η άτυχη εφοριακός
13 Ιουνίου 2019

Με την οικογένεια να επιμένει ότι πίσω από την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη «κρύβονται οικονομικά συμφέροντα», η Εισαγγελία Αθηνών διέταξε να ξεκινήσει άμεσα έρευνα στις υποθέσεις που χειριζόταν η άτυχη εφοριακός.
Τα κοντινά πρόσωπα της Δώρας Ζέμπερη υποστηρίζουν ότι ο χώρος εργασίας της ήταν πηγή κινδύνου, καθώς η νεαρή κοπέλα φαίνεται να είχε αποκαλύψει εικονικά τιμολόγια και υποθέσεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Star, η μητέρα της ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Από την πρώτη ημέρα έλεγα ότι δεν είναι ληστεία και ότι υπάρχουν και άλλοι πίσω από το έγκλημα του παιδιού. Η συμπεριφορά του παιδιού είχε αλλάξει τον τελευταίο καιρό. Ήθελε να φύγει από τη δουλειά από τον έλεγχο να πάει αλλού. Ηταν φοβισμένη τον τελευταίο καιρό. Είχε απειληθεί. Είχε φοβηθεί. Δεν έβγαινε από το σπίτι καθόλου. Δεν ήταν μόνος του (ο δολοφόνος ). Από την αρχή το λέω. Είχε και άλλους μαζί, είχε και βοήθεια».

Καταθέτουν συνάδελφοι της Δώρας Ζέμπερη
Σημειώνεται, ότι η δεύτερη δικογραφία άνοιξε μετά από μήνυση που κατέθεσαν η μητέρα και τα αδέλφια της δολοφονημένης Δώρας. Συνεπώς, αναμένεται να καταθέσουν εκ νέου μάρτυρες, οι οποίοι θα είναι κυρίως άτομα από το χώρο εργασίας της άτυχης εφοριακού. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Δώρα Ζέμπερη είχε βεβαιώσει πρόστιμα που έφθαναν ακόμα και τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Η αδελφή της, Κωνσταντίνα Ζέμπερη, τονίζει ότι «δε θα σταματήσουμε να παλεύουμε για να βγει η αλήθεια μέχρι τέλους. Σίγουρα πρέπει να ψάξουν πάρα πολύ τις υποθέσεις της αδερφής μου. Εκεί πιστεύω ότι είναι το κλειδί».

Καταληκτικά, σημειώνεται ότι στην έρευνα θα πει και ο οικονομικός εισαγγελέας, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και η δίκη του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη σε δεύτερο βαθμό.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ