Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Αμαρουσίου:Την Τετάρτη 26 Ιουνίου τα εγκαίνια του σύγχρονου υπόγειου παρκινγκ 300 θέσεων και μιας «έξυπνης» πλατείας – Smart Plaza

Δήμος Αμαρουσίου:Την Τετάρτη 26 Ιουνίου τα εγκαίνια του σύγχρονου υπόγειου παρκινγκ 300 θέσεων και μιας «έξυπνης» πλατείας – Smart Plaza
24 Ιουνίου 2019

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από τα επίσημα εγκαίνια του σύγχρονου υπόγειου πάρκινγκ χωρητικότητας 300 θέσεων με άμεση σύνδεση με το Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο και μιας «έξυπνης» πλατείας- Smart plaza, σύγχρονο τοπόσημο για την πόλη και πόλος έλξης γα τους νέους και τους επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε το χώρο στην πλατεία Ευτέρπης και παρακολούθησε από κοντά να πέφτουν οι τελευταίες πινελιές, προκειμένου να είναι όλα πανέτοιμα για τα εγκαίνια την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, στις 08:00 το βράδυ, με φαντασμαγορική συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Γιώργου Τσαλίκη και μουσικοχορευτικά και αθλητικά δρώμενα και happenings για παιδιά από τις 07:00 μ.μ.

Τον κ. Πατούλη για τις τελευταίες αισθητικές παρεμβάσεις, που αφορούν

φυτεύσεις, τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού, ολοκλήρωση της τοιχογραφίας, λειτουργία σιντριβανιών, ενημέρωσαν η Επιβλέπουσα του έργου κα Φώφη Τολούδη, η Προϊσταμένη Δ/νσης Τεχνικών Έργων κα Μάρα Σεραφετινίδου, η Επιβλέπουσα για τα ηλεκτρομηχανολογικά κα Λία Μαναχιάρη και ο Yπεύθυνος γα την επιμέλεια του πρασίνου κ. Νίκος Τσόλκας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου σε σχετική δήλωσή του σημείωσε:
«Η αντίστροφή μέτρηση έχει αρχίσει. Όλα είναι έτοιμα για να εγκαινιάσουμε ένα έργο υποδομής, «σταθμό» για την ανάπτυξη της πόλης μας, τους νέους και τις επόμενες γενιές ΜαρουσιωτώνΑπό αυτή τη μεγάλη γιορτή δεν πρέπει να λείπει κανείς. Σας περιμένουμε όλους!»


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ