Εφημερίδα Κοινωνική

Χριστίνα Τσιλιγκίρη – Υποψήφια Βουλευτής Β’ Πειραιά ΝΔ: Συνάντηση με επιχειρηματίες της Β’ Πειραιά

Χριστίνα Τσιλιγκίρη – Υποψήφια Βουλευτής Β’ Πειραιά ΝΔ: Συνάντηση με επιχειρηματίες της Β’ Πειραιά
18 Ιουνίου 2019

Συνάντηση με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις περιοχές της Β´ Πειραιά είχε η υποψηφία Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Χριστίνα Τσιλιγκίρη. «Συζητήσαμε τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αδιανόητα φορολογικά βάρη, υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές και ατελείωτη γραφειοκρατία, απωθούν επενδύσεις και αποθαρρύνουν τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ανέλυσα τις προτάσεις του Κ.Μητσοτάκη για την επανεκκίνηση της οικονομίας και υπογράμμισα πως η μετάβαση σε ένα ψηφιακό κράτος, όπου όλες οι συναλλαγές πολίτη και επιχειρήσεων με το Δημόσιο θα μπορούν να γίνονται και ηλεκτρονικά, δεν είναι απλά προτεραιότητες αλλά δέσμευση της επόμενης Κυβέρνησης.

Ζήτησα όμως μια δέσμευση από όλους. Εμείς θα δουλέψουμε για να πετύχουμε χαμηλότερα βάρη, εκείνοι όμως θα πρέπει να δημιουργήσουν καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας και να είναι σύμμαχοι μας στην προσπάθεια για καταπολέμηση της ανασφάλιστης εργασίας. Σ” αυτό το ζήτημα δε θα χαριστούμε σε κανέναν. Η μαύρη εργασία, θα είναι βασικός αντίπαλος μας.

Ευχαριστώ πολύ τους κ. Πέτρο και Δημήτρη Μπογράκο, το βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και Πρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιά Γ.Ανατολάκη και όλους τους φίλους που έδωσαν το παρόν.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ