Εφημερίδα Κοινωνική

Αριστείδης Φραγκιαδάκης – Υποψήφιος Βουλευτής με την «Ελληνική Λύση» στην Α’ Πειραιά και Νήσων: «Είμαι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ και ΕΤΟΙΜΟΣ να ασχοληθώ με την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων της περιοχής μας»

Αριστείδης Φραγκιαδάκης – Υποψήφιος Βουλευτής με την «Ελληνική Λύση» στην Α’  Πειραιά και Νήσων: «Είμαι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ και ΕΤΟΙΜΟΣ να ασχοληθώ με την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων της περιοχής μας»
20 Ιουνίου 2019

Ο Αριστείδης Φραγκιαδάκης είναι συνταξιούχος Εισαγγελέας Εφετών και Καθηγητής Θεολογίας. Ένας άνθρωπος με γνώση και όραμα για τον Πειραιά και τα Νησιά μας, που «κατεβαίνει» για πρώτη φορά στην προεκλογική «αρένα», ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, «Ελληνική Λύση».

Το μεγάλο κίνητρο για τον Αριστείδη Φραγκιαδάκη, ώστε να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά, είναι να μπορέσει να εκπροσωπήσει κοινοβουλευτικά το μεγάλο κομμάτι των πολιτών που ζητούν το «κάτι διαφορετικό» από την πολιτική ζωή του τόπου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σήμερα, οι πολίτες νιώθουν ανασφαλείς, απογοητευμένοι και προδομένοι και όπως λέει: «για όλα αυτά φταίνε όλοι όσοι έχουν κυβερνήσει! Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν αντιληφθεί καν τι έχουν προκαλέσει και τι θέματα αντιμετωπίζει ο κόσμος».

Ο Αριστείδης Φραγκιαδάκης, πιστεύει ότι το πρόγραμμα του Βελόπουλου διαθέτει συγκεκριμένους στόχους, φιλοσοφία και ξεκάθαρες προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν.

Ο ίδιος, μίλησε στην εφημερίδα μας, αναφέροντας κάποια στοιχεία από τη ζωή και την πορεία του:

«Κατάγομαι από την Κρήτη. Μικρός ήρθα στον Πειραιά όπου ζω μέχρι σήμερα. Σπούδασα στην Θεολογική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Νομική του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ασχολήθηκα με την δικηγορία επί τριετία και στη συνέχεια έγινα Δικαστικός Λειτουργός. Υπηρέτησα ως Εισαγγελέας επί τριάντα έτη. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και Εφετών Πειραιά υπηρέτησα συνολικά 20 έτη και στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών 4 έτη. Τα υπόλοιπα σε άλλες Εισαγγελίες της χώρας. Λόγω της πείρας μου γνωρίζω καλά τα προβλήματα του τόπου μας και έχω τη θέληση να εργαστώ για την επίλυση τους. Θέλω να δημιουργήσουμε τέτοιες συνθήκες στη χώρα μας, που τα παιδιά μας να ζουν με ασφάλεια, χωρίς φόβο, με άνεση οικονομική, να νιώθουν χαρά και να είναι ευτυχισμένα.

Έχω τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια και δε θέλω να τα δω να φεύγουν στο εξωτερικό για να ζήσουν. Θέλω να δημιουργήσουμε τέτοιες συνθήκες στη χώρα μας που τα παιδιά όλων των Ελλήνων να μην σκέφτονται να ξενιτευτούν γιατί θα ξέρουν ότι εδώ θα ζήσουν καλύτερα. Νοιάζομαι για την πόλη μας, τον Πειραιά μας. Να γίνει και πάλι το ναυτιλιακό κέντρο που ήταν, να ανοίξουν και να δουλέψουν τα ναυπηγεία, να ανοίξουν οι βιοτεχνίες, τα μαγαζιά που κοσμούσαν την πόλη μας, να μπορέσει ο Πειραιάς να επωφεληθεί από τον τουρισμό και η πόλη μας και να πάψει να είναι απλά τόπος διαμετακόμισης τουριστών.

Ο Πειραιάς ασφυκτιά. Έχει πολλά προβλήματα, καθώς και έντονο κυκλοφοριακό, όμως κανείς μέχρι σήμερα δεν ασχολήθηκε με την επίλυσή τους. Είμαι αποφασισμένος να ασχοληθώ με αυτά. Δώστε μου τη δυνατότητα να το πράξω σύμφωνα με το πρόγραμμα μας. Ο Πειραιάς μας ενώνει. Η παράδοση και ο πολιτισμός του Αργοσαρωνικού έχουν τεράστιο πλούτο προς αξιοποίηση.»

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ