Εφημερίδα Κοινωνική

Ανδρέας Παλευρατζής – Πολιτικό στέλεχος ΝΔ Β’ Πειραιά: «Ο κόσμος έχει πλέον βαρεθεί τα ψέματα, τις υποσχέσεις, τα ίδια κουρασμένα πρόσωπα»

Ανδρέας Παλευρατζής – Πολιτικό στέλεχος ΝΔ Β’ Πειραιά: «Ο κόσμος έχει πλέον βαρεθεί τα ψέματα, τις υποσχέσεις, τα ίδια κουρασμένα πρόσωπα»
14 Ιουνίου 2019

Ρωτήσαμε τον Ανδρέα Παλευρατζή, πολιτικό στέλεχος της ΝΔ στη Β’ Πειραιά, και σύμφωνα με πληροφορίες μας, υποψήφιο στη βουλευτή στη Β” Πειραιά, να μας μεταφέρει τα μηνύματα που εισπράττει από τον κόσμο που συναντά στη Β’ Πειραιά, μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο ίδιος, μας είπε: «Έρχομαι σε επικοινωνία καθημερινά με τους συμπολίτες μου στις γειτονιές της Β’ Πειραιά. Άλλωστε είναι η περιοχή που έχω μεγαλώσει, που ζω και κυκλοφορώ, που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Είναι η περιοχή, στην οποία γεννήθηκαν, μεγάλωσαν κι εργάστηκαν οι γονείς μου, Θεόφιλος και Μαρία Παλευρατζή, διατηρώντας για περισσότερα από 50 χρόνια φροντιστήριο Αγγλικών, στο οποίο έχουν φοιτήσει χιλιάδες νέων της περιοχής μας.

Στην επαφή μου με τους συμπολίτες μου, τόσο πριν, όσο και μετά τις πρόσφατες εκλογές για την Ευρωβουλή και την αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού διαπιστώνω καθημερινά την ανάγκη για πολιτική αλλαγή, την ανάγκη για ανανέωση, την ανάγκη για μια διαφορετική πολιτική, που θα δώσει διέξοδο στην κρίση που βιώνουμε. Ο κόσμος έχει πλέον βαρεθεί τα ψέματα, τις υποσχέσεις, τα ίδια κουρασμένα πρόσωπα.

Ο κόσμος αναζητά διέξοδο μέσα από την εργασία, την πρόοδο, την ανάπτυξη, την επιστροφή στις αξίες, που κρατούσαν και συνεχίζουν να κρατούν ενωμένη την κοινωνία μας. Δεν είναι τυχαίο ότι σε μια περιοχή, που παραδοσιακά δεν ήταν ιδιαίτερα «φιλική» προς την παράταξή μας, η ΝΔ αύξησε τα ποσοστά της, αύξησε το σύνολο των ψήφων της, εισήλθε στο β’ γύρο των εκλογών στους Δήμους του Κερατσινίου και του Περάματος, και πέτυχε την εκλογή ενός στελέχους της, του Νίκου Χουρσαλά, ως Δημάρχου Κορυδαλλού. Όλα αυτά προμηνύουν την επικράτηση της ΝΔ στη Β’ Πειραιά, μιας περιοχής, στην οποία, κατά τις τελευταίες εκλογές, είχε κυριαρχήσει το ψευδεπίγραφο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ