Εφημερίδα Κοινωνική

Το ΤΖΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ σε μια «νέα εποχή» – Απολογισμός ΕΡΓΟΥ από τη διοικήτρια Μαρία Αρβανίτη

 Breaking News

Το ΤΖΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ σε μια «νέα εποχή» – Απολογισμός ΕΡΓΟΥ από τη διοικήτρια Μαρία Αρβανίτη
31 Μαΐου 2019

Η εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ έχει πολλές φορές αναδείξει το σημαντικό έργο που γίνεται στο ΤΖΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ. Στο τελευταίο μας ρεπορτάζ είχαμε παρουσιάσει τις καινοτόμες μεθόδους και το αξιόλογο έργο όλων αυτών των ανθρώπων που στελεχώνουν τις δομές Υγείας αλλά και το τι «θαύματα» μπορούν να κάνουν όταν έχουν τα κατάλληλα εργαλεία στα χέρια τους. Είχαμε μπει στην «καρδιά» του νοσοκομείου, στις αίθουσες των χειρουργείων, φορώντας εκείνες τις «τιμητικές» πράσινες στολές που σε κάνουν «μέλος» μιας ομάδας σωτηρίας.

Χιλιάδες περιστατικά, χιλιάδες χειρουργεία, απαιτητικές εφημερίες, 451 κλίνες, εξειδικευμένο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όλη η «γκάμα» των ειδικοτήτων, μια διοίκηση που μεριμνά για τις ανάγκες του νοσοκομείου και πλέον, σύγχρονα μηχανήματα στη διάθεση των γιατρών, «οδηγούν» το Τζάνειο στη «νέα εποχή». Αυτή λοιπόν τη «νέα εποχή» μας περιγράφει με έγγραφα, στο διετή απολογισμό της, η διοικήτρια του ΤΖΑΝΕΙΟΥ κ. Μαρία Αρβανίτη.

TZANEIO1

 

 

 

 

 

 

 

Όπως είχαμε επισημάνει και στο παρελθόν, χρέος όλων μας, πολιτών και φορέων, είναι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το νοσοκομείο της πόλης μας!

Διαβάστε τον ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ