Εφημερίδα Κοινωνική

Τάσος Μαρκαριάν – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ» του Γιάννη Μώραλη: Από την «καρδιά» του Επιχειρείν, έτοιμος να προσφέρει στην πόλη που αγαπά

Τάσος Μαρκαριάν – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ» του Γιάννη Μώραλη: Από την «καρδιά» του Επιχειρείν, έτοιμος να προσφέρει στην πόλη που αγαπά
04 Μαΐου 2019

Η συμμετοχή του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ» Τάσου Μαρκαριάν στα εμπορικά δρώμενα και στα κοινά του Πειραιά είναι έντονη και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή μας.

Όπως είχε πει στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ: «Ο στόχος μου είναι η αναβάθμιση και η ανάπτυξη της πόλης που αγαπώ και εργάζομαι. Το “Επιχειρείν” είναι κομμάτι της ζωής μου».

58779032_694099737676272_6726510954151936000_nΟ Τάσος Μαρκαριάν είναι γεννημένος 21 Σεπτεμβρίου του 1972 και μεγαλωμένος στον Πειραιά. Παντρεμένος με τη Ντόρα Γεωργούλη και έχουν αποκτήσει 2 αγόρια, τον Πέτρο και τον Μάνο. Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Πειραιά (Τμήμα Ηλεκτρονικών  Εφαρμογών). Τελειώνοντας τις σπουδές του, αποφάσισε να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση, με έτος ίδρυσης το 1930. Έχει διαρκή & έντονη επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο του εμπορίου τα τελευταία 25 χρόνια έχοντας τις   επιχειρήσεις του στην πόλη που αγαπά, τον Πειραιά. Δραστηριοποιείται στο χώρο της ένδυσης και της υπόδησης έχοντας τα καταστήματα Superdry & Nodus.

Η πρώτη επαφή του με τα κοινά ήταν το 2010 ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Μαντούβαλου ‘’ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΘΡΥΛΟΣ’’.

Το 2013 οι συνάδελφοί του τον εξέλεξαν ως σύμβουλο στο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα. Το 2018 είχε την τιμή να εκλεγεί μέλος στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Eπιμελητήριο Πειραιώς. Η συμμετοχή του στα εμπορικά δρώμενα και στα κοινά του Πειραιά είναι έντονη και δραστήρια μέχρι και σήμερα.

Ο κ. Τάσος Μαρκαριάν, σε δήλωσή του επίσης υπογράμμισε: «Με γνώμονα ένα καλύτερο αύριο για την πόλη του Πειραιά, αποφάσισα να συνταχθώ στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη, ο οποίος με τη δημοτική ομάδα του Πειραιά Νικητή, έχει καταβάλλει σημαντική προσπάθεια τα τελευταία τέσσερα χρόνια για να αλλάξει προς το καλύτερο ο Πειραιάς. Πιστεύω στον Γιάννη Μώραλη και στον Πειραιά Νικητή. Όλοι μαζί ενωμένοι θα προχωρήσουμε για την πόλη που αγαπάμε και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

 

56323672_2307499705938518_1606388476750594048_n

 

 

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του καλωσόρισε εγκάρδια στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» τον κ. Μαρκαριάν, τονίζοντας πως είναι ένας άνθρωπος με διάθεση προσφοράς για τον Πειραιά. Ο κ. Μώραλης σημείωσε επίσης πως είναι σημαντικό να ασχολούνται με τα αυτοδιοικητικά κοινά άνθρωποι που γνωρίζουν τα θέματα του Πειραιά, έχουν άποψη και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην πόλη του Πειραιά. «Ο συνδυασμός Πειραιάς Νικητής απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν την πόλη και επιθυμούν να προσφέρουν. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ